Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage til artikel
Hvornår skal jeg vælge et afdragsfrit realkreditlån?

Man kan tage et afdragsfrit realkreditlån på op til 10 år. I de 10 år skal låntager ikke betale afdrag på lånet, og han skal derfor kun betale renter og administrationsbidrag.

Forskudsopgørelsen

Forskudsopgørelsen er din oversigt over, hvad SKAT forventer, at du skal betale i skat i løbet af et kalenderår. Det er vigtigt, at din forskudsopgørelse er opdateret, for er den ikke det, risikerer du at få et skattesmæk.

Skattefradrag

Et skattefradrag er et beløb, du kan trække fra i din personindkomst, og som dermed er skattefrit. Skattefradraget dækker over en lang række forskellige fradrag. Er du berettiget til at få fradrag, vil du få et højere rådighedsbeløb.

Er det sikkert at tage et lån online?

Inden man låner penge ved at smide en online ansøgning afsted, hvorefter man får svar inden for en times tid. Det virker næsten for godt til at være sandt, gør det ikke? Ikke desto mindre er det faktisk så let at låne penge.

RKI og muligheder for lån

RKI fungerer som en sikkerhed for virksomheder som for eksempel låneudbydere, så de kan undgå at indgå aftaler med forbrugere, som er registreret som dårlige betalere.

Kan du indfri dine lån med et andet lån?

Blokerer dit gamle lån for dine muligheder for at tage det nye lån? Tænker du i disse baner, bør du måske overveje at indfri et gammelt lån ved at tage et nyt.

Lån på kontanthjælp eller dagpenge

Det er den pressede økonomi, som oftest har allermest brug for et lån, men desværre er det også den pressede økonomi, som har sværest ved at låne penge. Mange låneudbydere låner helst ikke penge ud, hvis risikoen for, at pengene ikke bliver betalt tilbage, er for stor.

Brexit gør dit lån endnu billigere

Renten på lån optaget i realkreditinstitutter har længe været på vej ned, og det ser ud til at fortsætte. Ikke nok med at renten nærmest er historisk lav i forvejen. Den er netop blevet endnu lavere.

Vigtige forhold ved køb af andelsbolig

Det kan virke mere overskueligt at skulle låne penge til en andelsbolig frem for en ejerbolig. Her skitseres nogle af forholdene, der er værd at vide i forbindelse med andelsbolig og lån til andelsbolig.

Mikrolån er hurtige penge

Adgangen til hurtige kontanter har aldrig været så tilgængelig som nu. Det skyldes blandt andet de mange muligheder for mikrolån eller kviklån. Bliv klogere på det her.

Kassekredit - Det skal du vide

Vil du gerne have lidt flere penge mellem hænderne om måneden uden, at du skal tage et lån? Så kan du med fordel oprette en kassekredit i banken.

Bliv klogere på SU-lån

Er du under uddannelse, er du berettiget til hver måned at modtage SU. Rækker SU’en imidlertid ikke til dine månedlige udgifter, kan du supplere din økonomi med et SU-lån.

Gode råd til bådlån

Går du med drøm om en båd? Læs med hver og få gåde råd til bådfinansiering - Der er nemlig stor forskel på de forskellige båd finansieringsmuligheder.

Uvildig økonomisk rådgivning

En uvildig økonomisk rådgiver, er en person der kan rådgive og vejlede dig i forhold til økonomi, men som ikke er ansat i en virksomhed der samtidig gerne vil sælge dig bestemte produkter eller aftaler.

Realkreditlån med eller uden afdrag

I denne artikel vil vi give en kort introduktion til forskellen mellem et lån med eller uden afdragsfrihed, og hvilke fordele og ulemper der kan være forbundet med de to lånetyper.

En introduktion til realkreditlån

I denne artikel vil vi give en introduktion til hvordan realkreditlån fungerer og et indblik i fordele og ulemperne ved en fast eller variabel rente på dit realkreditlån.

Ny tendens i Danmark - Crowdlending

Der er dog kommet et nyt skud på stammen inden for deleøkonomiens tankegang, nemlig crowdleanding. Hvis du vil vide mere om denne tendens, kan du læse denne artikel og blive klogere på hvad det går ud på.

12 steder du kan spare penge på dit bryllup

Der er mange udgifter forbundet med et bryllup og festen kan blive en dyr affære. I denne artikel vil vi give dig gode råd til hvordan du kan spare penge på dit bryllup.

Vigtigt at huske, før du låner penge

Lånemarkedet er en stor jungle, med rigtig mange forskellige låneformer og låneudbydere. Få her en gennemgang af de ting du skal have styr på inden du låner.

Ægteskabets effekt på økonomi

Som udgangspunkt vælger de fleste par at blive gift for at erklære deres kærlighed til hinanden. Ægteskab er en meget almindelig dansk tradition, og det betyder meget for mange par at kunne dele den med familien evt. ved et bryllup.
Bank Norwegian