Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Bank Norwegian

Bank Norwegian

Med et Bank Norwegian lån kan du låne lige fra 5.000 kroner og op til 400.000 kroner. Løbetiden bestemmer du selv, og du kan vælge at betale lånet tilbage over helt op til 15 år. På den måde kan du tilpasse lånet efter dine behov og dermed undgå at belaste din økonomi unødigt.

Hvorfor vælge Bank Norwegian?

En rigtig god grund til at vælge Bank Norwegian frem for andre låneselskaber er, at du kan låne mange penge hos Bank Norwegian. Rigtig mange penge. Det kan jo godt være, at et mindre lån ikke er nok til at indfri dine drømme, og så er det jo godt, at Bank Norwegian giver dig mulighed for at låne tilstrækkeligt. Det store lånebeløb giver dig også mulighed for at samle alle dine lån ét sted, nemlig hos Bank Norwegian, som så vil indfri dine andre lån. Blandt andre fordele kan også nævnes:

  • Ansøgningen udfylder du online, og du kan skrive under med NemID, hvilket forkorter processen betydeligt.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.
  • Hurtig svartid på din ansøgning.
  • Hvis du kan betale lånet tilbage før tid, kan du frit gøre dette uden nogle ekstra omkostninger.

Sådan ansøger du om et lån hos Bank Norwegian

Ansøgningsprocessen hos Bank Norwegian er nem og foregår på deres hjemmeside. Den består af tre simple trin, som du skal udfylde med lidt forskellige informationer, så Bank Norwegian har mulighed for at lave en kreditvurdering af dig.

Trin 1

Her skal du først vælge dit lånebeløb - altså hvor meget du vil låne - samt om lånet skal bruges til at indfri andre lån med. Herefter beder Bank Norwegian om et par personlige oplysninger i form af dit CPR-nummer, dit fulde navn, din e-mail og dit mobilnummer. Til sidst skal du trykke ja eller nej til, om der skal være en medansøger på lånet. Det kan være en fordel at skrive en medansøger på, fordi der så er højere sandsynlighed for, at lånet bliver godkendt, og du vil ofte også kunne opnå en lavere rente, end hvis du ansøger alene. Efter du har valgt, om der skal være en medansøger på lånet hos Bank Norwegian, trykker du ”næste” for at nå til næste trin i ansøgningen.

Trin 2

Dette trin handler om din økonomiske situation og din husholdning. Med hensyn til din økonomiske situation skal du svare på din civilstand, antal børn under 18 år, din boligform, om du er dansk statsborger, din beskæftigelse og din månedsløn før skat. Endeligt skal du også svare på, om du har et VISA/Dankort.

Omkring din husholdning vil Bank Norwegian gerne kende til dit månedlige rådighedsbeløb, samt hvor meget gæld du sidder inde med. Det er gæld som boliggæld, SU-gæld og gæld til bil, båd eller motorcykel. Har du andre typer gæld, skal du også oplyse det her. Det kan for eksempel være andre forbrugslån, hvis du har sådanne. Efter du har indtastet gældoplysninger, kan du nu trykke på ”næste”, hvorefter du sendes videre til den sidste del af din ansøgning.

Accepter

Dette sidste trin er såmænd bare en oversigt over de oplysninger, du har angivet i ansøgningen indtil nu, så du kan tjekke, at du har udfyldt ansøgningen korrekt. Er alt, som det skal være, skal du bare erklære dig enig i Bank Norwegians betingelser ved at sætte flueben i boksen ud for dette. Du kan derefter trykke på ”næste”. Så har du godkendt din ansøgning, og den er sendt afsted til vurdering.

Skriv under med NemID, og modtag penge

Du får med det samme svar på, om din ansøgning er blevet godkendt. Er du blevet godkendt til et lån, vil du modtage et lånetilbud over mail, hvor du kan se alle oplysninger omkring netop dit lån. Ønsker du stadig at låne pengene, efter du har læst dit tilbud igennem, skal dette gøres online med NemID. Du skal bruge dit brugernavn og adgangskode til NemID og dit nøglekort for at kunne skrive under på låneaftalen.

Så snart du har skrevet under på aftalen og Bank Norwegian har modtaget alle nødvendige dokumenter, går Bank Norwegian i gang med at overføre pengene til din konto. Lånet bliver overført til din NemKonto og kan være dig i hænde allerede samme dag, som du har sendt ansøgningen. Typisk vil der gå mellem nul og to hverdage, før du kan se, at pengene er gået ind.

Hvad er kravene til ansøger?

Du skal være mindst 23 år gammel for at måtte ansøge om et lån hos Bank Norwegian. Desuden er det et krav, at du skal bo i Danmark og have fast arbejde. Du må heller ikke være registreret i skyldnerregistre som RKI og Debitor Registret, hvis du vil låne hos Bank Norwegian.

Renter og gebyrer hos Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian skal du betale et oprettelsesgebyr på 950 kroner samt et månedligt gebyr på 19 kroner. Dette ligger fast for alle. Til gengæld er renten individuel, og derfor kender du ikke den endelige rente på netop dit lån, før du har modtaget lånetilbuddet i din indbakke. Du kan forvente, at renten kommer til at ligge mellem 4,99% og 20,99%, da dette er det rentespænd, Bank Norwegian arbejder med. Der er altså mulighed for at få en rigtig god rente med dette lån, da 4,99% ikke er en særlig høj rente for et online lån.

Er du stadig i tvivl?

Har du flere spørgsmål omkring Bank Norwegians lån? I så fald kan du få fat på deres kundeservice ved at udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside under fanen ”kundeservice”. Du kan også ringe til Bank Norwegian på 70 80 11 00 og få svar med det samme.

Hvis du har brug for mere generel hjælp til at finde hoved og hale i låneverdenen, kan du også kontakte JUSTMONEY. Vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger på et velinformeret grundlag, så du slipper for ubehagelige overraskelser. Vi kan kontaktes gennem vores hjemmeside, hvor du både finder en chatfunktion nederst i højre hjørne samt en kontaktformular, som du kan udfylde, hvorefter vi vil vende tilbage inden for 24 timer.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian