Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Fokuslån

Fokuslån

Fokuslån er lånet til dig, som ønsker selv at designe indholdet af dit kommende lån. Konceptet bag Fokuslån er at tilbyde deres kunder unikke muligheder for at tilpasse lånevilkårene efter egne ønsker, hvilket giver dig som kunde stor frihed og fleksibilitet.

Af unikke fordele kan bl.a. nævnes:

  • Lån helt op til 75.000 kr. og få dem samme dag
  • Intet krav om sikkerhed
  • Vælg rente- og afdragsfri periode op til 90 dage
  • Betal lånet ud, når du har lyst

Disse fordele giver dig mulighed for at skræddersy dit lån hos Fokuslån efter dine unikke behov. Oplever du f.eks. en periode, hvor du ønsker at pause dine rente- og afdragsudgifter, står det dig frit for at anvende denne mulighed. Fokuslån stiller ikke spørgsmål til dine behov hverken før, under eller efter dit kommende lån er godkendt.

Hvornår har jeg pengene?

Hos Fokuslån får du pengene samme dag, som dit lån godkendes eller senest den efterfølgende dag. Står du med et akut behov for penge på kontoen, har du altså gennem Fokuslån en unik chance for at realisere dine drømme.

Fokuslån er specialiseret inden for hurtig behandlingstid af låneansøgninger. Du får derfor svar inden for én time på din lånehenvendelse, og såfremt du godkendes som låner modtager du samtidig et lånetilbud. Husk at dette lånetilbud først er bindende, når du har underskrevet og sendt det retur til Fokuslån. Det er med andre ord uforpligtende at sende en låneansøgning til Fokuslån, eftersom dette skal sidestilles med at bede om tilbud på et lån.

Hvad bliver min rente?

Renten på dit lån hos Fokuslån fastsættes i forbindelse med behandlingen af din låneansøgning. Her foretager Fokuslån en individuel kreditvurdering af dig som låneansøger, hvorpå selskabet bruger disse informationer til at fastsætte din rente og hvor meget du får tilbudt at låne.

Når du modtager dit lånetilbud fra Fokuslån vil din rente samt øvrige vilkår fremgå tydeligt, så du herudfra kan tage stilling til, hvorvidt du ønsker at acceptere tilbuddet fra Fokuslån.

Hvordan ansøger jeg hos Fokuslån?

Fokuslån gør det enkelt og hurtigt for dig at sende din låneansøgning. Det eneste du skal gøre er at udfylde deres ansøgningsformular, hvorefter du inden for én time får svar på din låneansøgning.

Fastsat lånebeløb

Det første du skal gøre hos Fokuslån er at angive det ønskede lånebeløb. Du kan låne mellem 10.000-75.000 kr. helt uden at stille krav om sikkerhed eller svare på spørgsmål om årsagen til dit lånebehov.

Fastsat løbetid

Fokuslån beder dig dernæst om at fastsætte den ønskede løbetid, hvor du kan vælge mellem minimum 12 måneder og maksimalt 60 måneder. Økonomisk er det billigste for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, da du reducerer dine udgifter ved at betale renter i kortest tid.

Vi anbefaler dog, at du fastsætter løbetiden ud fra dit budget. En kort løbetid kan nemlig resultere i ekstra omkostninger, såfremt du ikke overholder din afbetalingsaftale. Ud fra dit budget får du indsigt i, hvor meget du har mulighed for at afdrage med hver måned, hvormed du undgår at misligholde din låneaftale med Fokuslån.

Fastsat evt. rente- og afdragsfrihed

Ønsker du en rente- og afdragsfri periode skal du fastsætte denne som det sidste punkt, før du fortsætter i ansøgningsformularen hos Fokuslån. Du kan vælge en periode op til 90 dage.

Dine personlige oplysninger

Fokuslån beder som det næste om dine personlige informationer, hvor du skal oplyse basale oplysninger som navn, telefonnummer, e-mailadresse, statsborgerskab og fødselsdato.

Angiv civilstand og bopæl

For at Fokuslån kan udarbejde et unikt lånetilbud til dig, har selskabet brug for at kende til detaljer vedrørende din civilstand og bopæl. Du bedes derfor oplyse bl.a. hvor mange hjemmeboende børn og antal biler du har i husstanden. Ud fra disse informationer danner Fokuslån et helhedsbillede af dig som låneansøger, som selskabet derefter anvender til at fastsætte specifikke lånevilkår.

Dine beskæftigelsesforhold

Det er afgørende for Fokuslån som låneudbyder at kende til din privatøkonomiske situation, da dette er med til at give et billede af udlånsrisikoen. Har du f.eks. en lav årsindtægt kan risikoen vurderes som værende høj ved at udlåne 75.000 kr. til dig, mens hvis du har haft det samme faste arbejde gennem adskillige år, signalerer dette en sund stabilitet. En sådan stabilitet vil reducere udlånsrisikoen og vil derfor muligvis betyde et mere attraktivt lånetilbud.

Det er endvidere vigtigt for Fokuslån at vide, om du er medlem af en a-kasse eller ej. En a-kasse er med til at beskytte dig økonomisk ved arbejdsløshed, og gennem et medlemskab er du sikret en indtægt som gør, at du har bedre muligheder for at overholde lånets afbetalingsvilkår selv under arbejdsløshed.

Fokuslån videregiver ikke dine oplysninger til uvedkommende, da Fokuslån udelukkende har brug for disse oplysninger for at udarbejde et lånetilbud til dig og lave en kreditvurdering på baggrund af informationerne.

Angiv bankoplysninger

Under bankoplysninger skal du angive, hvorvidt du har nogen lån hos andre finansieringsselskaber. Selvom du evt. har dette, betyder det ikke nødvendigvis et afslag, hvorfor du ikke skal frygte dette spørgsmål.

Du skal under bankoplysninger også oplyse hvilken konto, du ønsker pengene overført til. Så snart du har sendt din underskrevne låneaftale tilbage til Fokuslån, sætter selskabet en udbetaling i gang. Du kan derfor forvente at modtage dine penge direkte på kontoen allerede i dag, hvis du udfylder ansøgningsformularen med det samme.

Som det sidste skal du bl.a. acceptere Fokuslån´s lånebetingelser. Ønsker du at nærlæse disse, giver Fokuslån dig mulighed for dette, da du kan klikke dig direkte videre til betingelserne.

Du er nu klar til at afsende din låneansøgning, og Fokuslån vil med det samme gå i gang med at behandle din ansøgning samt udarbejde et lånetilbud til dig på baggrund af dine informationer.

Krav fra Fokuslån

Fokuslån har opsat en række mindre krav, som du skal opfylde for at blive godkendt som låner. Disse er bl.a. at du er fyldt 20 år, ikke er registreret i skyldnerregisteret RKI og kan dokumentere din indtægt. Er du selvstændig, skal du dokumentere din indtægt via seneste årsopgørelse og årsregnskab.

Opfylder du disse simple krav, glæder Fokuslån sig til at modtage din låneansøgning.

Fri råderet efter godkendelse

Når du har fået godkendt dit lån, får du pengene udbetalt samme dag eller senest dagen efter. Hvad du bruger pengene på, er udelukkende op til dig selv at afgøre og du skal aldrig redegøre overfor Fokuslån omkring dine økonomiske valg. På denne måde er dette lån forskelligt fra et banklån.

Har du en drøm, som du længe har drømt om at udleve? Har du et akut problem, som du søger finansiering til at løse? Fokuslån giver dig let adgang til penge på kontoen og kræver intet af dig til gengæld. Gennem den rente- og afdragsfrie periode kan du endvidere skræddersy din økonomi efter lånet, da dette giver dig mulighed for at pause tilbagebetalingen f.eks. hen over sommeren. Du har dermed stadig din frihed og mulighed for at skabe økonomisk frirum til ferie og andre fornøjelser.

Professionel rådgivning hos Fokuslån

Når du ansøger om lån hos Fokuslån foregår dette online via deres ansøgningsformular online. Det betyder, at du ikke behøver at have nogen form for personlig kontakt med selskabet, hvilket adskillige af vores borgere foretrækker.

Har du brug for hjælp, sparring eller andet sidder Fokuslån imidlertid klar til at hjælpe dig videre. Du kan ringe direkte til dem på tlf. nr. 99 99 90 00 eller skrive en e-mail via fokuslaan@fokuslaan.dk.

Fokuslån´s medarbejdere tager din henvendelse seriøst og behandler den fortroligt og professionelt. De lytter til dine spørgsmål og tager udgangspunkt i din situation i deres rådgivning, mens de samtidig lægger vægt på at sikre, at du ikke kommer i økonomisk ustabilitet ved at tage et lån. Hos Fokuslån låner du nemlig under ansvarlige forhold, hvilket skaber trygge rammer for dig og din privatøkonomi.

JUST MONEY hjælper dig videre

Har du brug for uvildig sparring omkring din økonomiske situation, kan du rette henvendelse til JUST MONEY og modtage personlig hjælp. Skriv til os via vores kontaktformular, så svarer vi tilbage inden for højest 24 timer.

Vi forstår, at hurtige svar kan være en nødvendighed for dig, hvorfor vi prioritere hurtig behandlingstid på indkomne henvendelser. Har du brug for hurtigere hjælp, har du mulighed for at chatte med en af vores servicemedarbejdere. Du åbner chatten ved at klikke nederst i højre hjørne, hvorefter vi sidder klar til at guide og hjælpe dig videre.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian