Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

GoKredit

GoKredit

Hos GoKredit kan du låne 3.000, 4.000, 5.000 eller 6.000 kroner til 0% i rente. Det hænger sådan sammen, at du første gang, du låner hos GoKredit, kan låne op til 3.000 kroner. Betaler du lånet rettidigt tilbage, kan dit maksimale lånebeløb stige med 1.000 kroner, således at du efter at have betalt dit første lån tilbage rettidigt nu kan låne 4.000 kroner og så videre op til 6.000 kroner.

Fordele ved GoKredit

Hos GoKredit får du lynhurtigt svar på din ansøgning. Faktisk går der ikke mere end et minut, før du kan se på GoKredits hjemmeside, om du må låne, og pengene kan udbetales samme dag, som du har ansøgt. Derudover skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og med en fast rente på 0% er det kun etableringsgebyrer, som lånet kommer til at koste. En anden fordel er, at det er nemt at ansøge, fordi det foregår online, og du kan bruge dit NemID til at skrive under på låneaftalen. Dette forkorter processen betydeligt, og derfor er dette lån godt, hvis du står i en situation, hvor du mangler penge nu og her.

Sådan udfylder du din ansøgning

GoKredit har en usædvanlig kort ansøgningsformular, som du skal udfylde, hvis du vil ansøge om et lån. Du skal først vælge dit lånebeløb. Tilbagebetalingsperioden er fastsat til 30 dage, så dette behøver du ikke tage stilling til. Når du har valgt, hvor meget du kan og vil låne, skal du indtaste e-mail, mobiltelefonnummer, dit fulde navn, CPR-nummer og adresse. Flere oplysninger skal GoKredit ikke bruge. Du trykker derfor på ”lån nu”. Svaret på din ansøgning vil kort tid efter dukke op på din skærm. Det er ganske sikkert at oplyse dit CPR-nummer til GoKredit, da de kun bruger det til at tjekke, om du er registreret i et skyldnerregister som for eksempel RKI, om du har indtastet den rigtige adresse, og så de kan overføre de lånte penge til din NemKonto. Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Skriv under med NemID

Hvis GoKredit har godkendt din ansøgning og givet dig lov til at låne, er næste skridt at logge ind med NemID, så du kan bekræfte, at du er den, du giver dig ud for at være. Det er altså med NemID, at du skal skrive under på, at du ønsker at låne penge. Så snart du har gjort dette, vil GoKredit påbegynde overførslen af de lånte penge til din NemKonto. Pengene vil typisk være dig i hænde samme dag, som du har ansøgt. Hvis du ansøger uden for GoKredits åbningstid, vil pengene være dine den følgende hverdag.

GoKredits krav til dig

GoKredit stiller visse krav til sine ansøgere. Mange af dem er helt basale krav, som de fleste godt kan leve op til, men det er alligevel værd at kigge dem igennem, inden man ansøger om et GoKredit lån, så man ikke spilder GoKredits eller sin egen tid på at ansøge.

  • Du skal være mellem 25 og 69 år gammel.
  • Du skal have et dansk CPR-nummer.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke være registreret i RKI, Debitorregistret eller som dårlig betaler hos GoKredit selv.
  • Du skal bestå GoKredits kreditvurdering.
  • Det er ikke tilladt at have ubetalte lån hos GoKredit og samtidig ansøge om et nyt.
  • Der må heller ikke være andre på din adresse, som har ubetalte lån hos GoKredit.
  • Du skal have et NemID, så du kan godkende lånet og bekræfte din identitet.
  • Du skal have en NemKonto. På den måde sikrer GoKredit sig, at pengene bliver udbetalt til den samme person, som har ansøgt om lånet.
  • Du skal have en aktiv e-mailadresse og et telefonnummer, der virker. GoKredit kontakter alle nye kunder pr. telefon.

Desuden er alle nye kunder genstand for en personlig kreditvurdering, og inden låneaftalen kan godkendes, og pengene kan overføres, ringer GoKredits kundeservice til dig i forbindelse med dette.

Dette koster lånet hos GoKredit

Selv om der ikke er renter på et lån fra GoKredit, er der etableringsomkostninger. Disse etableringsomkostninger bestemmes af, hvor meget du låner. Jo mere du låner, jo højere et gebyr. Når du låner 3.000 kroner, koster det 625 kroner i etableringsomkostninger, ved lån af 4.000 kroner koster det 820 kroner, ved 5.000 kroner er etableringsomkostningerne 999 kroner, og når du låner 6.000, koster det 1130 kroner i gebyrer.

Tilbagebetaling af lånet

Alle lån hos GoKredit har en løbetid på 30 dage. Lånet betales tilbage på én gang, typisk efter de 30 dage er gået. Hvis du skulle være i stand til at betale lånet tilbage før tid, kan du helt frit vælge at gøre dette. Det koster ikke ekstra, men etableringsomkostningerne vil forblive det samme, uanset hvor hurtigt du betaler lånet tilbage.

Brug pengene, som du vil

Det gode ved online lån, heriblandt GoKredit, er, at du ikke behøver oplyse, hvad du har tænkt dig, at pengene skal bruges på. I modsætning til for eksempel et banklån skal du nemlig ikke stille sikkerhed, og det betyder, at du heller ikke behøver bruge pengene til et bestemt formål. Du bliver simpelthen ikke spurgt om, hvad pengene skal gå til, da det ikke er i GoKredits interesse at vide dette. Det er derfor oplagt at bruge et sådant lån til fornøjelser som ferie eller en fest, men dette er naturligvis helt op til dig selv.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål, som du ikke kunne finde svar på her eller andre steder, er du altid velkommen til at søge hjælp. Har du spørgsmål til GoKredit? I så fald kan du få fat på deres kundeservice i hverdagene mellem 9 og 16. Du kan både ringe på 71 99 10 03, skrive en mail til dem på kundeservice@gokredit.dk eller chatte med dem ved at bruge deres chatfunktion nederst i højre hjørne.

JUSTMONEY kan også hjælpe dig, hvis du er faret vild i lånejunglen. Vi kan tilbyde objektiv vejledning og generelle råd, som er gode at have med i sine overvejelser. Du kan for eksempel skrive til os via vores kontaktformular eller skrive til os over chatten, som er åben i vores åbningstider.  


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian