Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Kliklån

Kliklån

Kliklån er en fleksibel og let måde at låne penge på. Du kan låne alt lige fra 5.000 til 40.000 kroner, så du kan få dine behov opfyldt, uanset hvor dyre de måtte være. Pengene er dig i hænde ganske kort tid efter, du har underskrevet låneaftalen, hvilket du kan gøre hjemme fra køkkenbordet med dit NemID. Det er en nem og overskuelig måde at låne penge på, og Kliklån foretager en grundig vurdering af din ansøgning, så du er i gode hænder, når du ansøger om et lån hos Kliklån.

Fordele ved Kliklån

Der er en række fordele ved Kliklån. For det første er det nemt og hurtigt, og du kan gøre det hjemmefra, fordi hele ansøgningsprocessen foregår online på Kliklåns hjemmeside. Du får hurtigt svar på din ansøgning - allerede inden for en time - og du har pengene på din konto samme dag eller senest dagen efter, du har underskrevet låneaftalen.

Derudover skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og som en ekstra bonus kan Kliklån tilbyde dig en årlig betalingsfri måned, og du bestemmer selv, hvor den skal ligge. Dette er praktisk, hvis du en måned har brug for lidt ekstra luft i budgettet. Skulle du til gengæld være i stand til at betale lånet tilbage før tid, er dette også en mulighed.

Sådan ansøger du hos Kliklån

Det er meget simpelt at sende en ansøgning afsted til Kliklån. På Kliklåns hjemmeside finder du til højre en ansøgningsformular, som du skal udfylde. Her skal du indtaste:

  • Hvor meget du ønsker at låne
  • Hvor lang en løbetid du vil have. Du bestemmer selv, hvor lang en løbetid, du synes er bedst, bare den er mellem 24 og 72 måneder.
  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mailadresse
  • Din fødselsdato

Du vil, inden du ansøger, kunne se, hvor meget din månedlige ydelse vil være baseret på, hvor meget du ønsker at låne, og hvor hurtigt du vil betale pengene tilbage. Er du tilfreds, trykker du på knappen ”ansøg nu”. Herefter vil Kliklån foretage en kreditvurdering af dig, hvor de undersøger din evne som tilbagebetaler på baggrund af forskellige kreditoplysninger. Denne vurdering bestemmer, hvordan dit endelige lånetilbud kommer til at se ud.

Det tager ganske kort tid for Kliklån at udforme dette tilbud, og derfor får du svar allerede inden for en time, hvis du har ansøgt i åbningstiden, hvilket vil ske på telefon eller e-mail. Er du tilfreds med tilbuddet, er næste skridt at underskrive kontrakten. Du får tilsendt en mail med et link til den elektroniske signering af aftalen. Du skriver under digitalt med NemID, men hvis du ikke er helt tryg ved teknikken, kan du også bede om at få tilsendt et fysisk eksemplar af kontrakten, som du sender retur i underskrevet tilstand. Dette vil dog tage lidt længere tid end med NemID. Skriver du under med NemID, tager det ganske få minutter, før du har godkendt lånet. Så snart Kliklån har modtaget din godkendelse, går de i gang med at overføre pengene til din konto. Dermed kan du have pengene allerede samme dag eller senest dagen efter! Sværere er det ikke at låne penge hos Kliklån!

Krav til dig

De fleste kan få lov til at ansøge om at låne penge hos Kliklån. Dog er der tre kriterier, som man som ansøger skal leve op til, hvis man vil have komme i betragtning til at låne penge. Når du trykker på ”ansøg nu” knappen, efter du har udfyldt ansøgningen, erklærer du samtidig, at du er indforstået med, at du for at kunne låne penge hos Kliklån skal være mindst 20 år gammel, ikke være registreret i skyldnerregistret RKI (Ribers Kredit Information), og at du kan dokumentere din indtægt. Kan du leve op til disse betingelser, kan du med ro i sindet trykke på ”ansøg nu”.

Hvad koster lånet hos Kliklån?

Det koster penge at låne. Både i renter og gebyrer. Hvad det præcist kommer til at koste, afhænger af den kreditvurdering, låneudbyderen foretager af dig. Hos Kliklån kommer renten til at ligge mellem minimumsrenten på 9,90% og 26,08%, som er maksimumsrenten.

Kigger du på ÅOP (årlige omkostninger i procent), kan du se de samlede omkostninger for dit lån. Hos Kviklån er ÅOP mellem 13,06 og 30,33%. Igen er dette tal forskelligt fra ansøger til ansøger, og du kender først det endelige tal, når du modtager dit tilbud fra Kviklån, efter du har sendt ansøgningen afsted. Men så ved du også præcist, hvad lånet kommer til at koste dig i både renter og gebyrer, og det er en vigtig viden, når du vil låne penge online.

Brug pengene som du vil

Trænger du til en ferie eller en fest? Eller er der bare lidt for meget måned i slutningen af pengene, og rudekuverterne bliver bare ved med at dumpe ind ad brevsprækken? Når du låner penge hos Kliklån er det helt ligegyldigt, hvad du vil bruge de lånte penge til. Det bliver du på intet tidspunkt spurgt om i ansøgningsprocessen, og du har derfor 100% frihed til at bruge pengene på, hvad du vil, når du låner penge hos Kliklån. Du skal bare huske at være opmærksom på, at du skal kunne betale pengene tilbage, så det er en god idé at tænke tilbagebetalingen af lånet ind i dit budget, allerede inden du skriver under på kontrakten. På den måde ved du også bedst, hvor lang en løbetid, der vil være bedst i din økonomiske situation.

Har du flere spørgsmål til Kliklån?

Der er altid hjælp at hente, hvis du sidder med spørgsmål omkring lån. Er du interesseret i at vide mere om Kliklån, kan du kontakte Kliklån på telefon 99 99 90 90 eller over mail på kliklaan@kliklaan.dk.

Har du brug for helt objektiv og uafhængig rådgivning? Så kan du også kontakte os her hos JUSTMONEY. Vi har både en chatfunktion, så du kan få svar her og nu, og en kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage til dig inden for 24 timer.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian