Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

LEASY Easylån

LEASY Easylån

Et LEASY Easylån er, som navnet antyder, en uhyre let måde at låne penge online på. Ansøgningsformularen er ekstremt kort, og LEASY skal kun bruge enkelte oplysninger på dig. Du kan låne mellem 5.000 og 25.000 kroner, og du bestemmer selv, om din løbetid skal være 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder.

Hvorfor vælge et LEASY Easylån?

Når du ansøger om et LEASY Easylån, kan du forvente svar på din ansøgning allerede inden for tre timer, og pengene sættes ind på din konto i løbet af ganske få dage. Derudover bestemmer du helt selv, hvad pengene skal gå til, for dette skal du ikke oplyse om nogle steder. Du kan også selv bestemme, hvornår du vil indfri lånet. Er du således i stand til at betale lånet tilbage før tid, kan du frit vælge at gøre dette uden nogen indfrielsesgebyrer.

Lånebeløb og løbetid

Du ansøger om et LEASY Easylån på LEASY’s hjemmeside. I højre side af hjemmesiden finder du ansøgningsformularen, som du skal udfylde for at ansøge om et LEASY Easylån. Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Disse tal bør stemme overens med, hvad din økonomi kan bære, så det er en god idé at lægge et budget, inden du ansøger. Når du justerer på lånebeløbet og lånetiden, kan du også se, hvad den månedlige ydelse kommer til at ligge på, så på den måde kan du nemt regne ud, hvor stort og hvor langvarigt et lån, der passer bedst ind i dit budget.

Dine personlige oplysninger

Efter du har tilpasset lånebeløbet og løbetiden, beder LEASY om et par oplysninger om dig. Disse oplysninger inkluderer dit fulde navn, din adresse, telefonnummer, e-mail og din fødselsdato. Efter du har udfyldt dette, er du klar til næste trin, og faktisk er du allerede nu snart færdig med din ansøgning.

Ansøg nu

Du trykker ”ansøg nu”, når ansøgningen er udfyldt. Når du gør dette, erklærer du dig også enig i LEASY’s lånebetingelser, og at du kan leve op til de tre krav, der er til ansøgere af et LEASY Easylån. De tre krav er:

  • Du skal være mindst 20 år gammel.
  • Du må ikke låne, hvis du er registreret i RKI.
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt. Hvis du er selvstændig kan dette gøres via seneste årsopgørelse og årsregnskab.

Kan du leve op til dette, er du klar til at trykke på ”ansøg nu”.

Brug NemID, når du tager et LEASY Easylån

Det er ikke tilladt at være registreret i RKI og tage et LEASY Easylån samtidig. Derfor skal LEASY tjekke, om du er registreret i RKI. Det skal de bruge dit CPR-nummer til at finde ud af, så dette skal du oplyse, inden din ansøgning er helt færdig og klar til at blive sendt afsted. Det er vedtaget ved lov, at man skal bruge sit NemID, når man skal oplyse sit CPR-nummer online, så man kan bekræfte sin identitet, og så man er sikker på, at ens personnummer ikke bliver misbrugt.

Du logger altså ind med dit NemID under ansøgningsprocessen med dit brugernavn, adgangskode og nøglekort, som du kender det fra andre offentlige institutioner online. Herefter indtaster du dit personnummer. Så er næste skridt at sende ansøgningen afsted!

Skriv under på låneaftalen, og modtag pengene hurtigt

Du får som regel svar inden for tre timer. Når du modtager lånetilbuddet, skal du nu tage stilling til, om du vil skrive under. Det kan være, at tilbuddet ikke stemmer overens med de detaljer, du angav i din ansøgning. Dette sker, hvis LEASY vurderer, at det, du ansøgte om, ikke er et ansvarligt lån at tilbyde dig. Du har ikke forpligtet dig til at tage lånet, før du har skrevet under, så du kan stadig nå at skifte mening.

Synes du om det tilbud, du har fået, kan du nemt og hurtigt skrive under. Dette foregår online med NemID. Så snart dette er gjort, kan LEASY begynde at sætte pengene ind på din konto. Pengene vil typisk være at finde på din konto i løbet af et par dage.

Dette koster et LEASY Easylån

De fleste udbydere af online lån arbejder med et rentespænd, hvor den endelige rente bliver fastsat på baggrund af en kreditvurdering af den enkelte ansøger. Dette er ikke tilfældet med et LEASY Easylån. Renten er fastsat på forhånd og ligger på 26,08%. ÅOP - de årlige omkostninger i procent - for et LEASY Easylån er på 30,34%. Her ved du altså, hvad du helt konkret har at gøre med, allerede inden du ansøger!

Du skal ikke stille sikkerhed

En anden fordel ved et LEASY Easylån er, at det ikke kræves, at du stiller sikkerhed for lånet. Det betyder også, at LEASY ikke går op i, hvad du bruger pengene på. Du kan derfor bruge pengene på lige det, du har lyst til, uden at der bliver sat spørgsmålstegn ved noget. Et LEASY Easylån er på den måde en optimal måde at finde penge til for eksempel rejser, fester eller hobbydyrkelse, men det bestemmer du helt selv!

Find yderligere hjælp her

Er du stadig forvirret, så fortvivl ikke. Det kan være svært at finde rundt i lånejunglen, og derfor sidder der også kompetente folk, som kan rådgive dig bedst muligt. LEASY sidder altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål til Easylånet eller andre LEASY produkter. De kan kontaktes på telefon 88 88 88 88 eller på mail leasy@leasy.dk. Så skal du nok få svar på dine spørgsmål!

Hos JUSTMONEY ønsker vi at give vores kunder objektiv vejledning, så hvis det er det, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os. Du kan henvende dig via vores kontaktformular, som du finder under ”kontakt”, eller du kan benytte dig af vores chatfunktion. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe på telefon 71 99 06 28 alle hverdage mellem 9 og 17. Så vil vi gøre vores bedste for, at du tager dit næste lån på et solidt og velinformeret grundlag!


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian