Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

LEASY Lavrentelån

LEASY Lavrentelån

LEASY Lavrentelån er til dig, som gerne vil tage et online lån, men som også gerne vil gøre det til en forholdsvis lav rente. Når du låner online, kan renten godt hos nogle låneudbydere være høj, men med et LEASY Lavrentelån er du sikret, at renten på din lån ikke kommer til at være over 16,90%, som er maksimumsrenten for dette lån.

LEASY Lavrentelån kort fortalt

Med et LEASY Lavrentelån kan du låne mange penge billigt. Du kan låne alt fra 5.000 til 50.000 kroner, og du bestemmer selv din løbetid, som dog skal være mellem 24 og 72 måneder. Herudover er der en række plusser ved at vælge netop dette lån, blandt andet:

  • Hurtig behandling af din ansøgning. Inden for tre timer har du fået svar
  • Den lave rente
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  • Det er nemt og foregår online
  • Du må bruge pengene på lige, hvad du har lyst til

Ansøgningsprocessen

På LEASYS hjemmeside finder du ansøgningsformularen, som du skal udfylde og sende afsted. Hos LEASY Lavrentelån er ansøgningsprocessen delt op i tre. Det er nemt og ligetil, og ansøgningen er hurtigt udfyldt.

Beregn dit lån

Først skal du indtaste de basale oplysninger om det lån, du ønsker at tage. Det vil sige, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang en løbetid du synes er bedst. Når du bestemmer din løbetid, er det en god idé at regne tilbagebetalingen ind i dit månedlige budget. Du kan se den månedlige ydelse allerede på denne side, så det kan hjælpe dig til at bestemme, hvor lang din løbetid skal være i forhold til dit budget. Når du har indtastet disse oplysninger, trykker du på ”ansøg nu” knappen, og du vil blive sendt videre til næste del af ansøgningen.

Personlige oplysninger

Denne side er yderligere delt op i fem dele, som du skal udfylde. Første del er oplysninger om låneansøger, altså dit navn, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdag og statsborgerskab. Anden del hedder beskæftigelsesforhold. Her skal du oplyse om din beskæftigelse og din indkomst før og efter skat, samt om du er medlem af en A-kasse. Under tredje del skal du udfylde oplysninger om din bopæl. Det vil sige din adresse, din boligtype, din civilstand, eventuelle hjemmeboende børn og antal biler. Herefter bliver du stillet tre ja/nej spørgsmål, du skal svare på:

  • Lån i andet finansieringsselskab?
  • Har du VISA/Dankort?
  • Har du kreditkort?

Sidste del handler om din bankkonto. Her skal du ganske enkelt bare skrive det registrerings- og kontonummer til den konto, du ønsker, at pengene udbetales til.

Kvittering

Nu har LEASY Lavrentelån du oplysninger, de skal bruge. Du skal bare trykke ”bestil nu”, og så vil du blive sendt videre til den tredje og sidste del af ansøgningen, hvor du skal logge ind med NemID og indtaste dit CPR-nummer. Herefter får du en kvittering på, at du har sendt en ansøgning afsted til vurdering af LEASY Lavrentelån.

Kreditvurderingen

Der vil nu gå cirka tre timer, inden du får svar på din ansøgning, såfremt du ansøger inden for åbningstiden. I disse timer foretager LEASY Lavrentelån en kreditvurdering af dig. Det vil sige, at de undersøger, hvor godt du vil være i stand til at betale lånet tilbage. Dette har betydning for den endelige låneaftale, som LEASY Lavrentelån kan tilbyde dig.

Den endelige rente

Det er også under kreditvurderingen, at LEASY Lavrentelån fastsætter den endelige rente for netop dit lån. Den kommer til at ligge et sted mellem 9,90% og 16,90%, men det præcise tal kender du først, når du har fået tilbuddet, og dette tal er baseret på kreditvurderingen.

Sådan skriver du under hos LEASY Lavrentelån

Når du har modtaget dit lånetilbud efter cirka tre timer, skal du tage stilling til, om du vil tage imod tilbuddet. Det er ikke forpligtende at ansøge om et lån. Det forpligter først, når du har skrevet under og godkendt lånet, og derfor er du på dette stadie stadig ikke bundet af din ansøgning. Men er du tilfreds med vilkårene, skal du blot skrive under med dit NemID, og så sørger LEASY Lavrentelån ellers for, at pengene bliver sat ind på din konto i løbet af ganske få dage.

Krav til dig som ansøger

Er du mindst 20 år gammel? Er du ikke registeret i RKI? Og kan du dokumentere din indtægt? Det er de eneste tre krav LEASY Lavrentelån har til dig som ansøger. Hvis du kan svare bekræftende på disse tre spørgsmål, kan du roligt sende din ansøgning afsted. Det skal nemlig være let for de fleste at blive godkendt til et LEASY Lavrentelån, så derfor er der ikke mange kriterier, du som ansøger skal leve op til. Når du sender din ansøgning afsted, erklærer du samtidig, at du lever op til disse tre krav.

Nyd livet med LEASY Lavrentelån

En af fordelene ved et LEASY Lavrentelån er, at du ikke bliver spurgt om, hvad du vil bruge de lånte penge på. Du skal ikke stå til ansvar over for nogen, og hvis du har lyst til at bruge pengene på fornøjelser, er der ingen bebrejdende blikke. Det må du nemlig helt selv om! Det vigtigste er, at du kan betale lånet tilbage rettidigt, så du ikke bliver pålagt yderligere gebyrer. Hvis blot du betaler rettidigt tilbage, kan du trygt hygge dig for de lånte penge, hvis det er det, du har lyst til!

Har du yderligere spørgsmål?

Det kan være svært at finde hoved og hale i lånejunglen, men hvis du har brug for råd eller vejledning, sidder der heldigvis dygtige folk klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til LEASY Lavrentelån, kan du ringe på det velkendte telefonnummer 88 88 88 88.

Eller måske har du brug for uvildig og objektiv vejledning? Så kan du kontakte JUSTMONEY på flere forskellige måder. Du kan skrive til os gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil bestræbe os på at vende tilbage inden for 24 timer. Har du brug for råd her og nu, kan du også bruge vores chatfunktion, hvor vi i vores åbningstid sidder klar til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian