Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

LEASY Minilån

LEASY Minilån

Står du i en situation, hvor du har brug for at låne et mindre beløb hurtigt? LEASY Minilån giver dig mulighed for at låne mellem 5.000 og 10.000 kroner, og hvis du ansøger inden for åbningstiden, får du svar på din ansøgning inden for en time. Låneaftalen underskriver du med NemID, og så bliver lånet ellers udbetalt til din konto enten samme eller den næste dag. Det er nemt, hurtigt og bekvemt!

Fordelene ved LEASY Minilån

Der er mange gode ting ved et LEASY Minilån. Blandt andet kan følgende fordele nævnes:

  • Det er risikofrit, og du er i gode hænder, når du ansøger her. LEASY Minilån gør nemlig, hvad de kan for, at du ikke ender i en økonomisk uholdbar situation. Derfor foretager de en kreditvurdering af din evne som tilbagebetaler, når du ansøger om et lån.
  • Du kan have pengene allerede samme dag, du ansøger.
  • Du skal ikke stille sikkerhed, når du låner hos LEASY Minilån.
  • Alt foregår online, og du skal blot bruge dit NemID til at skrive under med.
  • Du har mulighed for at indfri lånet, når du vil. Det koster ingen indfrielsesgebyrer.

Sådan ansøger du om et LEASY Minilån

Det er nemt og ligetil at ansøge om et LEASY Minilån, og du har svar på din ansøgning i løbet af ganske kort tid. Det hele foregår online, hvilket gør processen let og overskuelig.

Vælg lånebeløb og løbetid

Når du skal til at ansøge om LEASY Minilån, skal du først og fremmest vælge, hvilket beløb du ønsker at låne mellem 5.000 og 10.000 kroner. Herudover skal du også tage stilling til, hvor lang din tilbagebetalingsperiode - den såkaldte løbetid - skal være. Her kan du vælge mellem 12, 24 eller 36 måneder. Jo kortere en løbetid, jo billigere bliver lånet, såfremt du kan betale det hele tilbage. Vælg derfor en så kort løbetid, som din økonomi tillader det, men stadig så du kan betale beløbet tilbage rettidigt.

Indtast personlige oplysninger

Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mail og fødselsdag. Når du har gjort dette, sendes du videre til en side, hvor du skal logge ind med dit NemID. Det skal du gøre sikkerhedsmæssige årsager, fordi du skal opgive dit CPR-nummer, så LEASY Minilån kan tjekke, om du er registreret i skyldnerregistret RKI.

Modtag tilbud

Efter du har opgivet dit CPR-nummer, får du en kvittering på din ansøgning, og du skal nu blot vente på, at din ansøgning bliver behandlet. Når din ansøgning er behandlet færdig, får du tilsendt et tilbud. Der vil typisk gå en time, og så har du et konkret tilbud i hænderne, som er skræddersyet til dig. I denne time, efter du har sendt ansøgningen, vil LEASY Minilån udføre en kreditvurdering af dig. Det vil sige, at de vurderer, hvor god en evne du har til at betale pengene tilbage. Sørg for at læse tilbuddet grundigt igennem, så du kan tage en informeret beslutning. Når du modtager tilbuddet, skal du tage stilling til, om det lever op til dine krav.

Hvis ikke du er tilfreds, behøver du ikke gøre mere. Ansøgningen er nemlig ikke bindende, før du har skrevet under på en lånekontrakt. Hvis du derimod synes godt om det tilbud, du har fået, skal du underskrive den tilsendte lånekontrakt. Du får en mail sendt til din e-mailadresse med et link til, hvor du skal underskrive kontrakten. Du skal såmænd bare trykke på linket, underskrive med NemID, og så snart dette er gjort, kan du se frem til at have pengene på din konto inden for ganske kort tid - nogle gange samme dag.

Disse krav skal opfyldes

Det er for de fleste nemt at få lov til at låne penge hos LEASY Minilån. Dog er der enkelte krav, du som ansøger skal leve op til, hvis du vil låne penge her.

  • Du skal være minimum 20 år gammel.
  • Du må ikke være registreret i RKI.
  • Du skal kunne dokumentere din indtægt. Hvis du er selvstændig skal du kunne gøre dette ved seneste årsopgørelse og årsregnskab.

Kan du klare dette, skulle der imidlertid ikke stå noget i vejen for, at du kan tage et LEASY Minilån.

Hvad er renten?

Renten er forskellig fra person til person. LEASY Minilån foretager ved hver ansøgning en kreditvurdering af den enkelte ansøger på baggrund af flere forskellige informationer, som låneudbyderne kan hente. Ud fra disse oplysninger skrues hvert tilbud sammen, herunder også fastsættelse af renten, og hvor meget du kan få lov til at låne. Hos LEASY Minilån vil renten dog ligge et sted mellem minimumsrenten på 9,90% og maksimumsrenten på 26,08%.

Desuden skal du også huske at kigge på ÅOP - de årlige omkostninger i procent. Dermed ved du, når du sidder med dit tilbud i hånden, hvor dyrt dit lån kommer til at være, både hvad angår renter og gebyrer. Med et LEASY Minilån vil ÅOP komme til at ligge et sted mellem 15,90% og 33,50% alt efter, hvordan dine tilbagebetalingsegenskaber bliver vurderet i kreditvurderingen.

Ingen sikkerhed - total frihed

Når du tager et LEASY Minilån, skal du ikke bekymre dig om at stille sikkerhed, ligesom du skal ved eksempelvis et banklån. LEASY Minilån har ingen interesse i at blande sig i, hvad du bruger de lånte penge til, og du kan derfor helt selv bestemme, om de skal bruges på en ferie, en tandlægeregning eller noget helt tredje. Du kan med andre ord låne til det, du har lyst til, og det bliver ikke lettere end med LEASY Minilån!

Der er altid gode råd at hente hos LEASY Minilån

LEASY har en stor erfaring inden for lån, og de har været på markedet i over 25 år. Hvis du har spørgsmål til LEASY Minilån, kan du derfor trygt henvende dig til dem. De sidder klar til at rådgive dig og svare på alle dine spørgsmål. Du kan henvende dig på telefon 88 88 88 88 eller på mail minilaan@leasy.dk.

Du er også velkommen til søge rådgivning hos JUSTMONEY gennem vores kontaktformular eller chatfunktion. Vi er en uafhængig hjemmeside, og derfor bestræber vi os på at yde en objektiv service, så du kan låne penge på et velinformeret grundlag.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian