Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Modus Finans

Modus Finans

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans er en del af L’EASY og blev introduceret på lånemarkedet 25. oktober 2016. Derfor er Modus Finans det nyeste alternativ indenfor danske forbrugslån. Modus Finans har det tilfælles med andre forbrugslånsudbydere, at du kan optage deres lån online og kræver ikke, du stiller nogen form for sikkerhed. Der er således ikke krav til dig som lånansøger om, at du ejer en bil eller et hus, du kan stille i sikkerhed for det lånte beløb. Desuden har Modus Finans nogle fordele, som gør deres lån unikt i forhold til andre lånudbydere. Fordelene og forholdene i forbindelse med Modus Finans’ forbrugslån kan du læse mere om i denne artikel.

Hvad tilbyder Modus Finans dig?

Modus Finans et spritnyt forbrugslån på det danske marked. En af deres væsentlige fordele er, at låneformen kan være en mulighed for dig i mange sammenhænge og i forskellige købesituationer. Årsagen til det er, at et lån hos Modus Finans både kan være på et mindre beløb som eksempelvis 1.000 kr., men du kan også låne 20.000 kr., hvis du vil have finansieret et større forbrug. Hos Modus Finans kan du faktisk låne helt op til 50.000 kr.

Ligesom ved andre online-lånudbydere kan du hos Modus Finans selv angive, hvor stort lånebeløbet skal være og længden på lånets løbeperiode. Du bestemmer selv, over hvor lang tid lånet skal strække sig – dog maksimum seks måneder.

Fordelen, ved at du kan optage et lån på op til 50.000 kr., er, at du hos Modus Finans har mulighed for at samle flere køb i ét lån. Du kan således optage ét lån, der kan finansiere både dit nye fjernsyn og din rejse. Når du optager ét lån, bliver din økonomi mere overskuelig, end hvis du optager flere lån, fordi du har færre kreditorer. Modus Finans er ideelt for dig, der har mere end ét forbrug/køb, der skal finansieres, og samtidig ønsker at holde dit antal af kreditorer på et minimum, men også hvis du blot har et lille forbrug, der skal finansieres.

Ansøg online hos Modus Finans

Det er hurtigt og enkelt at ansøge om lån hos Modus Finans, fordi det foregår online, men der er alligevel nogle lånebetingelser, du som lånansøger skal opfylde. Disse er forholdsvis lempelige og omhandler:

  • Du skal være myndig
  • Du skal have et NemID, som du skal bruge, når du vil underskive lånaftalen
  • Du skal oplyse din adresse, din bank og din beskæftigelse

Når du ansøger online hos Modus Finans er lånprocessen hurtig. Der går cirka en time, fra du har sendt din lånansøgning, til du får et svar, hvis du sender ansøgningen i Modus Finans’ åbningstid. Hvis du accepterer låntilbuddet fra Modus Finans, skal du, som nævnt, underskive lånaftalen med dit NemID. Den langsomme behandlingstid, som du oplever ved banklån grundet kreditvurdering og samtale med din bankrådgiver, kan du undgå ved at ansøge om lån hos Modus Finans.

Frihed med Modus Finans

Vi har allerede præsenteret dig for nogle af Modus Finans’ fordele, men et plus mere er, at du kan bruge de lånte penge, som du vil. Lånet kan både finansiere et fjernsyn, en rejse, gaver etc. Som tidligere nævnt, er det en økonomisk god idé at samle mindre lån i ét større lån, således du har så få kreditorer som muligt. Hermed kan Modus Finans være en mulighed for dig, da du kan optage lån på helt op til 50.000 kr. Desuden er et Modus Finans-lån ikke øremærket et bestemt køb, og Modus Finans er derfor forbundet med stor frihed. Den store frihed vil du ikke opleve ved et banklån, hvor du optager en bestemt låntype til at finansiere et forudbestemt køb – eksempelvis kan et billån kun bruges til køb af en bil. Hvis du ikke kan redegøre overfor din bankrådgiver, hvad lånet skal bruges til, bliver din lånansøgning højst sandsynlig afvist. Du skal ikke redegøre for noget forbrug hos Modus Finans.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

Et vigtigt aspekt ved Modus Finans er, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for det lånte beløb. Det er en fordel for dig, der ikke ejer genstande af større værdi – hus, bil, aktier etc. – men alligevel ønsker at optage et lån for at finansiere et forbrug. Hvis du ansøger om et banklån skal du stille noget i sikkerhed for lånet. Årsagen, til at du ikke skal stille noget i sikkerhed for lånet hos Modus Finans, er, at du i stedet skal betale en højere rente, end hvad tilfældet er ved et banklån. Ved online-lån er renten udbyderens sikkerhed.

RKI og andre skyldnerregistre

Når der ikke skal stilles noget som sikkerhed for lånet hos Modus Finans, betyder det, at de fleste danskere har mulighed for at optage et lån, hvis betingelserne overholdes. Betingelserne kan du læse i afsnittet ”Ansøg online hos Modus Finans”. Ydereligere er der krav om, at du ikke må være registreret i RKI eller andre skyldnerregistre. Her kan du være registreret, hvis du tidligere ikke har betalt dine regninger eller afdraget på din gæld rettidigt. Hvis det er tilfældet, kan du ikke optage et lån hos Modus Finans.

Lån med lav rente

Et af de mest kendte karakteristika for forbrugslån er, at de er forbundet med et højt renteniveau. Det kan du undgå ved at låne gennem Modus Finans, da Modus Finans tilbyder dig en rente fra 8,73%. Det er en relativt lav rentesats i forhold til andre forbrugslån, hvor renten kan være på helt op til 15% - og i mange tilfælde højere. Modus Finans’ lave rente er endnu en fordel for dig som lånansøger og forbruger. Når du optager et forbrugslån, skal du betale flere penge tilbage, end du låner. Modus Finans’ tilbud om en lavere rente, gør det muligt for dig at låne penge billigere end hos andre lånudbydere på markedet.

Her har vi udregnet to eksempler, som illustrerer, hvor stor betydning rentesatsen har for det beløb, du i alt skal betale tilbage.

Hvis du optager et lån på 20.000 kr. via Modus Finans med en rente på 8,73%, skal du lægge 8,73% af 20.000 kr. oveni de lånte 20.000 kr. for at finde det samlede beløb, du skal tilbagebetale. For at gøre forklaringen mere ”spiselig”, ser det således ud med tal:

8,73/100 x 20.000 = 1.746 kr.

20.000 kr. + 1.746 kr. = 21.746 kr.

Hvis vi forestiller os, du låner 20.000 kr. med en rente på 15%, vil dit lån talmæssigt se sådan ud:

15/100 x 20.000 = 3.000 kr.

20.000 kr. + 3.000 = 23.000 kr.

Når du undersøger markedet for lån, er du mest interesseret i at finde det billigste lån. Derfor bør du sammenligne lån fra forskellige udbydere for at finde ud af, hvad de forskellige lån koster. Hermed menes, hvilke låneomkostninger der medfølger lånet og er årsagen til, du skal betale flere penge tilbage, end du låner. Lånebeløbet og låneomkostningerne udgør det samlede beløb, du skal tilbagebetale.

Som nævnt, tilbyder Modus Finans en lav rente fra 8,73%, hvilket er lavt i forhold til andre online-lånudbydere. Når der står fra 8,73% betyder det, at renteniveauet varierer fra låneoptager til lånoptager, fordi der er forskellige faktorer, som har indflydelse på renten – eksempelvis løbeperioden. Det kan betyde, at dit lån hos Modus Finans kan have en højere rente end 8,73%.

Hos Modus Finans kan du vælge en løbeperiode mellem 12 og 72 måneder. I den forbindelse tilbyder Modus Finans dig to afdragsfrie måneder om året. Det kan være en fordel, da det vil give dig luft i din økonomi, når du ikke skal tænke på at afdrage på din gæld i de to valgte måneder.

Undersøg ÅOP og låneomkostningerne

I din søgen efter det billigste lån, kan du ikke nøjes med at betragte forbrugslånenes renter, når du sammenligner lån fra flere udbydere. Du skal i stedet sammenligne lånenes årlige omkostninger i procent (ÅOP). ÅOP er betegnelsen for, hvad lånet kommer til at koste dig i alt, når både renter og andre låneomkostninger (for eksempel administrationsgebyrer) er medregnet. ÅOP kan du bruge til at beregne det eksakte beløb, du skal tilbagebetale.

Når du sammenligner ÅOP på forskellige forbrugslån, skal du være opmærksom på, at lånene er identiske – det vil sige samme låntype, lånebeløb, løbeperiode og forrentning. Du kan læse mere om ÅOP her på JUSTMONEY’s hjemmeside under fanen ”Information”.

Hvorfor skal du vælge Modus Finans?

Hvis du overvejer eller er i tvivl om at optage et lån hos Modus Finans, har vi her lavet en liste over årsager til, hvorfor et Modus Finans-lån kan være ideelt for dig:

  • Modus Finans tilbyder dig en lavere rente
  • Låneprocessen er enkel og hurtig i forhold til låneprocessen ved banklån
  • Du får økonomisk frihed, fordi du selv bestemmer, hvad de lånte penge skal bruges til
  • Du kan låne til både mindre og større forbrug, og Modus Finans tilbyder lån på op til 50.000 kr.
  • Du bestemmer selv løbeperioden – dog mellem 12 og 72 måneder
  • Du kan samle flere lån i ét lån og dermed formindske dit antal af kreditorer
  • Du kan vælge to afdragsfrie måneder om året

Hvordan adskiller Modus Finans sig fra andre online-lånudbydere?

Som beskrevet ovenfor er der faktorer, der kan gøre et Modus Finans-lån attraktivt for dig, men disse kan du muligvis kæde sammen med andre online-lånudbydere. Hvad er det så præcist, der gør, at Modus Finans skiller sig ud på lånemarkedet?

Det væsentligste kendetegn ved Modus Finans og det, der gør Modus Finans’ lån unikke, er, at du har mulighed for at betale dit lån tilbage, når du ønsker det. Det betyder, at selvom du har en løbeperiode på 18 måneder, kan du vælge at tilbagebetale hele lånet efter for eksempel seks måneder. Det giver dig større fleksibilitet, fordi du kan betale alt tilbage, hvis du af en eller anden årsag skulle få penge til at betale din restgæld. Det kan for eksempel være, hvis du får en bonus på arbejdet eller vinder en pengepræmie, som betyder, at det ikke er nødvendigt for dig at kunne afbetale dit lån over en længere periode. Hertil er en anden fordel for dig som lånmodtager: Idet du kan betale lånet ud hurtigere til Modus Finans, end det fremgår af lånaftalen, kan du undgå de ekstraomkostninger, som du skulle have betalt i resten af løbeperioden. En tommelfingerregel er, at jo kortere løbeperiode des billigere bliver dit lån grundet de færre ekstraomkostninger.

Selvom Modus Finans tilbyder denne mulighed for hurtigere tilbagebetaling af dit lån, kan du naturligvis stadig afbetale lånet, som det fremgår af lånaftalen og i henhold til den aftalte løbeperiode.


Lån penge - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian