Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Nordiclån

Nordiclån

Nordiclån er en dansk online låneudbyder, som i år er kommet på lånemarkedet for at udbyde forbrugslån til danske forbrugere, som ønsker at låne penge til en ny bil, en drømmerejse eller noget helt tredje med en række unikke fordele. Med sin korte historik er Nordiclån allerede blandt de mest populære forbrugslån hos danske lånetagere.  

Hvad tilbyder Nordiclån?

Nordiclån et frisk pust på det danske lånemarked, og tilbyder mere attraktive og fornuftige forbrugslån med lav rente samt lave gebyrer, hvilket giver dig mulighed for at få et rigtig godt lån. Hos Nordiclån er den grundlæggende interesse at tilbyde lån, hvor der lægges vægt på fleksibilitet omkring tilbagebetaling, lave rente og gebyrer, samt ingen krav om sikkerhed. Alt dette uden at Nordiclån går på kompromis med kvalitet i sit produktudvalg. Vores interesse er, at alt dette i sidste ende kommer lånetagere dig til gode. 

Hvor meget kan jeg låne hos Nordiclån? 

Hos Nordiclån har du mulighed for at låne mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner med en lav rente på 8,73 procent. Forbrugslån er ellers kendt for at være den dyreste låntype, men det vil Nordiclån være med til at ændre på. Ved at vælge Nordiclån medfører fuld anonymitet og selvbestemmelse omkring, hvad du skal bruge dit lån til. Ydermere hos Nordiclån vægter vi utroligt højt din frihed som lånetager, og derfor er det udelukkende din beslutning, hvad formål med dit lån er. Uanset hvilket lånebeløb du står og har brug for, så kan du frit vælge din tilbagebetalingsperiode, som kan variere alt mellem 1 år og op til lidt over 6 år. Her stiller Nordiclån dig den mulighed, at du kan udnytte den maksimale løbetid uanset lånebeløbets størrelse, hvilket betyder, at du selv er herre over din månedlige ydelse. Du kan selv justere, om du gerne vil have længere eller kortere tilbagebetalingsperiode. Giver det dig mere luft i din økonomi at betale lånet tilbage over en længere periode er der ingen der blander sig i, eller ønsker du måske at blive hurtigt gældfri, så er der mulighed for at tilbagebetale lånet over en kortere periode. 

Med et Nordiclån bliver lånets rente bestemt individuelt, og fastsat ud fra din kreditvurdering, som foretages på baggrund af de oplysninger, du har oplyst om dig selv og din økonomiske situation. På denne måde kan vi i behandlingsprocessen af din ansøgning lægge vægt på din økonomiske situation og sikrer os, at du ikke ender i en dårligere eller mere ustabil økonomisk situation ved at tage et Nordiclån. 

Nordiclån

Hvilke krav har Nordiclån?

Selvom vi hos Nordiclån ikke stiller sikkerhed for lånet –  så skal du kunne opfylde tre ret simple krav for at låne penge til det du lige har lyst til. Det første krav er aldersgrænse, hvilket betyder at du skal være fyldt 21 år. Det andet krav er, at du ikke må være registreret i RKI, mens det sidste krav, er at du skal kunne dokumentere din indkomst. Sidder du og kan sætte flueben ved disse tre simple krav, så har du adgang til et billigt Nordiclåns forbrugslån med en lav rente. Med udgangspunkt i din ansøgning foretages der den endelige kreditvurdering, som er med til at afgøre om du kan godkendes til at optage et lån. Som nævnt tidligere, på baggrund af din individuelle kreditvurdering, bestemmes din rente og herudfra fastlægges også dit lånebeløb. 

Dine fordele hos Nordiclån

Der er mange unikke fordele, som er forbundet ved optagelse af et Nordiclån, og vi har valgt at udplukke nogle af dem til dig i den følgende liste. 

Fleksibilitet er nøgleordet hos Nordiclån

I stedet for at du skal udskyde dine drømme om det nye køkken eller rejse, og bruge flere måneder at spare op til det du har lyst til, kan være hårdt rent økonomisk men også personligt, fordi du kan hurtigt gå surt i det hele. Nordiclåns fleksibilitet omkring lånet gør, at du kan låne til det du lige står og drømmer om og betale ud, når det passer dig. Desuden har vi forståelse for, at ens økonomiske situation kan ændre sig fra det tidspunkt man har taget sit lån. Derfor står du i en situation, hvor du har et større månedligt rådighedsbeløb og dermed luft i din økonomi for at betale dit lån ud - giver vi dig denne mulighed. Denne mulighed har du altid, og hvis du vælger at benytte dig af denne, kommer det ikke til at koste dig en eneste krone ekstra. 

Det er hurtigt og sikkert at ansøge om lån hos Nordiclån

Uanset hvad dit behov er – kan du roligt låne helt op til 50.000 kroner med en lav rente på 8,73 procent. Der er ingen grund til at du skal bruge din tid på, at aftale møder med banken, hvor du skal sidde og gøre rede for, hvad du skal bruge dit lån til. Nordiclån er et online lån, hvor du udfylder låneansøgning online med dit NemID, hvilket ikke kun gør processen hurtigere, men også mere sikkert. Svaret på din ansøgning har du allerede inden for en time. Når din ansøgning bliver godkendt får du pengene på din konto samme dag eller senest dagen efter 

Nordiclån

Du har mulighed for at få en rente- og afdragsfri periode hos Nordiclån

Alle har prøvet at stå i en situation, hvor der kommer perioder med uventede udgifter eller perioder, hvor ens økonomi er under stor pres. Det kan ske for alle, og det har vi også fuld forståelse for. Derfor i disse situationer kan det være, at du har brug for luft i din økonomi i en periode, hvor du kan benytte dig af Nordiclåns rente-og afdragsfri periode helt op til 90 dage. Dette er med til at give dig ro i sindet i forbindelse med dit lån. Her har du mulighed, at selv bestemme, hvornår du gerne vil benytte dig af perioden. Om du ønsker at benytte dig af rente-og afdragsfri periode eller om du ønsker at betale med det samme er helt op til dig. Vi giver dig valgmulighederne, og det er helt op til dig, hvad du vælger. 

Intet krav om sikkerhed med et lån fra Nordiclån

Alle kan stå i en situation, hvor de har brug for penge – uanset om pengene skal gå til nyt køkkenet, rejse, gaver eller noget helt fjerde. Med Nordiclån stiller vi ikke krav om sikkerhed, hvilket betyder at vi ikke kræver af dig, at du skal stille din bil eller bolig som sikkerhed for tilbagebetalingen af lånet. Dette en en stor fordel, og er med til at gør at du har ro i maven, når du låner penge og velvidende hvis noget ændrer sig  i din økonomiske situation, så er der ingen der vil gøre krav på din bil, bolig eller hvad enten du måtte pantsat som sikkerhed for dit lån. 

Nordiclån – et for alle

Står du og gerne vil tage et kviklån, hvor du gerne vil have anonymitet og selvbestemmelse over hvad dit lån skal gå til, men det kunne også være rart med en rentabel lav rente og så måske friheden og muligheden for at benytte dig af rente- og afdragsfri periode? Så er 

Nordiclån lige din online låneudbyder, som altid på ansvarligt måde behandler din ansøgning, og du har svaret inden for en time. Nordiclån er et lån for alle, fordi du hurtigt kan opfylde dine drømme, hvad enten de måtte være. 


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian