Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Privatlån Plus

Privatlån Plus

Et Privatlån Plus fra Santander er især godt til dig, som har brug for at låne et større beløb. Man kan med et Privatlån Plus låne mellem 50.000 og 350.000 kroner, og løbetiden er ligeså fleksibel som lånebeløbet. Du kan selv bestemme, om løbetiden skal være et eller 15 år eller et sted midt imellem. Desuden har du mulighed for at tilkøbe en SAFE forsikring, som sørger for, at dit lån betales tilbage, selv om du skulle blive forhindret i selv at gøre det, for eksempel hvis du kommer ud for en ulykke, bliver alvorligt syg, fyret eller endda skulle gå hen at miste livet.

Plusser ved Privatlån Plus

Udover at du med et Privatlån Plus kan låne flere penge end med et normalt online lån, er der andre fordele, som også er værd at have med i overvejelserne:

  • Renten er lav ved dette lån. Helt ned til 4,94%.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet.
  • Processen foregår online, og med NemID er ansøgningen nemt udfyldt og hurtigt sendt afsted.
  • Der går derfor heller ikke mange dage, fra du har ansøgt, til pengene er sat ind på din konto.

Desuden er kravene til dig som ansøger meget begrænsede. Du må ikke være registreret i RKI, og du skal have et CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Desuden skal du huske at sende eller maile en kopi af din seneste lønseddel samt din seneste årsopgørelse til Santander, når du ansøger om et Privatlån Plus. Det er altså meget nemt at få lov til at ansøge om et Privatlån Plus!

Ansøgning om Privatlån Plus

Du ansøger om et Privatlån Plus på Santanders hjemmeside. Ansøgningen er delt op i fire trin, så processen er til at overskue, selv hvis du ikke føler dig helt hjemme i den digitale verden.

Dit lån

I første omgang skal du tilpasse lånebeløb og løbetid, så det både passer med det, du vil bruge pengene på og dit budget. Inden du låner, er det nemlig vigtigt, at du er sikker på, at du kan betale lånet rettidigt tilbage, så du ikke ender med at skulle betale mange gebyrer, hvis det glipper. Læg derfor et budget, inden du låner, så du kan se, hvor stort et lån, du har råd til. Santander hjælper dig ved at vise dig den månedlige ydelse, når man kombinerer X lånebeløb med Y løbetid. Santander viser dig her også en oversigt over alle omkostninger og beløb, som er væsentlige i et Privatlån Plus. Dette inkluderer ÅOP, betaling i alt, kreditomkostninger, administrationsgebyr og etableringsomkostningerne. Når du har fundet et passende lånebeløb og løbetid, er det tid til at komme i gang med den egentlige ansøgning. Det gør du ved at trykke på ”ansøg om lån”.

Om dig

Under dette punkt bliver du bedt om at indtaste en række personlige oplysninger. Det er ting som civilstand, navn, adresse, CPR-nummer, telefonnummer, e-mail og statsborgerskab. Derudover skal du også oplyse om boligform, om hvor længe du har boet på din nuværende adresse, og om hvor mange børn der huserer i husstanden.

Din økonomi

Første del af denne side handler om din beskæftigelse. Den skal du vælge ud fra en liste af muligheder, og du skal angive, hvornår du blev ansat i din nuværende stilling. Hvis du er medlem af en A-kasse, skal Santander vide, hvor længe du har været medlem.

Anden del handler om din økonomi. Først og fremmest skal du skrive din månedlige indkomst både før og efter skat. Du skal også indtaste din samlede gæld, og hvor meget af denne, der er boliggæld. Hvis det er relevant, skal du også oplyse om skyldig restskat, dit indestående i pengeinstitutioner, obligationer og pantebreve, antal biler i husstanden og din ejendomsværdi i danske husstande. Herefter skal du svare på, om du har VISA/Dankort eller andre kort. Til sidst bliver du spurgt om, hvor længe du har været kunde i din nuværende bank, samt hvor mange penge husstanden hver måned har til rådighed. Tryk da på ”næste” for at komme videre i ansøgningen.

Godkend

På denne side skal du angive, om du har planer om at bruge dette lån til at indfri et andet, og du skal indtaste dit registreringsnummer og kontonummer. Du skal også vælge, om du vil have en SAFE forsikring på dit Privatlån Plus. Efter dette skal du logge ind med NemID for at bekræfte din ansøgning. Dette gør du med dit brugernavn, adgangskode og nøglekort, ligesom du plejer at gøre, når du skal logge ind med NemID. Så er det bare at sende ansøgningen afsted til vurdering af Santander!

Dit lånetilbud

Du vil modtage et lånetilbud på et Santander Privatlån Plus inden for tre dage. Disse tre dage har Santander brugt på at foretage en kreditvurdering af dig for at skræddersy et tilbud, som passer til din økonomiske situation. Tiden er så kommet til at beslutte dig for, om du vil takke ja til tilbuddet. Ansøgningen er ikke bindende, og du forpligter dig først til at tage lånet, når du har skrevet under. Du kan skrive under med NemID, og så snart Santander modtager din godkendelse af lånet, påbegyndes overførslen af pengene. Pengene vil være på din konto i løbet af ganske få dage.

Renter og gebyrer på Privatlån Plus

Det er sjældent gratis at tage et lån. Det gælder også for Privatlån Plus. Der kommer nogle renter og gebyrer oveni dit lånebeløb, som du også skal betale. Ved at kigge på ÅOP kan du se de samlede årlige omkostninger i procent.

For et Privatlån Plus er renten lav. Den egentlige rente for netop dit lån afgøres af Santander og er baseret på den kreditvurdering, de laver af dig. Spændet er mellem 4,94% og 9,95%, hvilket uanset hvad er en meget fin rente for denne type lån.

Brug for hjælp?

Santanders kundeservice sidder klar til at svare på eventuelle spørgsmål og tvivl angående Privatlån Plus. Du skal bare ringe på 70 21 31 31 for kompetent vejledning. Du kan også kontakte JUSTMONEY. Vi har både en kontaktformular, du kan udfylde, hvorefter vi vil vende tilbage inden for 24 timer. Ellers har vi en chatfunktion, som er at finde nederst på siden, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt i vores åbningstid.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian