Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Re:member

Re:member

Re:member tilbyder et fleksibelt forbrugslån, hvor du kan låne lige fra 10.000 kroner og op til 250.000 kroner over en periode på mellem ét og 12 år. Du kan selv bestemme løbetiden og lånebeløbet, så du kan låne tilpas mange penge til at realisere dine drømme.

Fordele ved et re:member lån

Der er mange fordele ved at tage et lån hos re:member. Blandt andet kan det nævnes, at det maksimale lånebeløb er højt, så du kan låne til alverdens projekter næsten uanset pris. Derudover er ansøgningsprocessen let og overskuelig, og oftest får du svar på din ansøgning med det samme, du har trykket ”send”. Det hele foregår online, og det betyder, at du kan have pengene allerede inden for et par dage, da du kan skrive under med NemID i stedet for at være nødsaget til at skrive under i hånden og sende kontrakten med post.

Sådan udfylder du ansøgningen

Som det første led i din ansøgning, skal du vælge lånebeløb og løbetid. Når du justerer disse tal, kan du se den månedlige ydelse. Eftersom renten ikke er fastlagt på forhånd, viser re:member dig fire forskellige priseksempler, da den månedlige ydelse vil afhænge af, hvor høj renten på dit lån kommer til at være. Du bør lægge et budget, inden du tager et lån, da det er vigtigt, at din økonomi kan håndtere tilbagebetalingen af lånet. For at undgå gebyrer og en generelt skidt situation er det nemlig vigtigt at kunne betalelånet tilbage til tiden, så hav dette med i tankerne, når du vælger lånebeløb og løbetid.

Når du har fundet frem en passende størrelse på dit lån, er det tid til at komme i gang med den egentlige ansøgning. Her skal du indtaste forskellige oplysninger, som re:member skal bruge til at finde ud af, om du er egnet til at låne. Du trykker på ”ansøg nu” for at nå hertil.

Kontaktinformation

Re:member skal vide, hvem du er, og hvordan de kan komme i kontakt med dig. I denne del skal du derfor skrive dit CPR-nummer, navn, mobilnummer og e-mail. Du skal sætte kryds i boksen ud fra ”medansøger”, hvis du ønsker at ansøge om lånet sammen med en anden.

Fortæl os om dig selv

Under dette punkt skal du igen vælge lånebeløb og løbetid. Re:member spørger også ind til din hensigt med lånet, selv om dette som sådan er underordnet. Herefter spørges du ind til forskellige ting, herunder civilstatus, hvor mange børn under 18 år du har, dine boligforhold, ansættelsesforhold, og om du er medlem af en A-kasse. Til sidst skal du indtaste lidt informationer omkring din økonomiske situation. Først skal du vælge, hvilket år du blev kunde i din nuværende bank. Så skal du angive din brutto- og nettoindkomst, total boliglån og anden gæld. Du skal også vælge, hvilke kort du ejer ud fra en liste.

Modtag lånetilbud fra re:member

Re:member vil foretage en kreditvurdering af dig. Det vil sige, at de vurderer dine evner som tilbagebetaler. Jo bedre en vurdering, jo bedre muligheder for at låne. Du får svar på din ansøgning med det samme, den er sendt afsted. Du vil få at vide, om din ansøgning er godkendt, afslået, eller om de har brug for yderligere informationer om dig. Hvis de har brug for dette, kan det tage op til tre hverdage, før du har fået endeligt svar.

Når du har modtaget dit lånetilbud fra re:member, skal du skrive under på aftalen, hvis lånebetingelserne lever op til dine forventninger. Du har ikke bundet dig til lånet, før du har underskrevet, så du kan på dette stadie stadig nå at bakke ud. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du finde dit NemID frem og skrive under online ved at bruge dit brugernavn og adgangskode til NemID samt dit nøglekort. Efter aftalen er underskrevet, kan du forvente at se pengene på din NemKonto i løbet af to hverdage.

Kravene til dig

Det er nemt at få lov til at ansøge om et lån hos re:member. Ikke desto mindre er der enkelte krav, som re:member stiller til sine ansøgere, så de ikke kommer til at låne penge ud på uansvarlig vis. Du skal være mindst 18 år gammel for at låne hos re:member. Derudover skal du have en fast indtægt, og du må ikke have nogle betalingsanmærkninger i dit navn.

Dette koster et lån hos re:member

Det er forskelligt fra ansøger til ansøger, hvor meget et lån hos re:member ender med at koste. Re:member har et forholdsvist lavt oprettelsesgebyr på 300 kroner, som er det samme for alle. Til gengæld varierer renten, og den endelige rente for netop dit lån bestemmer re:member ud fra en kreditvurdering, de laver af dig. De arbejder dog med et rentespænd, så du nogenlunde ved, hvad du har at gøre med, inden du sender din ansøgning ind til behandling. Du ved på forhånd, at debitorrenten for dit lån kommer til at ligge mellem 7,18% og 21,88%. Der er altså mulighed for at slippe afsted med en rigtig fin rente for et online lån hos re:member.

Frihed til at bruge pengene på, hvad du har lyst til

Når du låner hos re:member skal du ikke stille sikkerhed. Dette betyder også, at du må bruge pengene til lige præcis det, du har lyst til, om det så er en skiferie eller en tandlægeregning. Det er helt og aldeles op til dig selv.

Find mere hjælp her

Hvis du stadig er forvirret, er der heldigvis endnu mere hjælp at hente. Re:member har en kundeservice, som du kan kontakte, hvis du har flere spørgsmål til deres lån. Du kan få fat på kundeservice på telefon 33 42 37 20 eller bruge deres kontaktformular, som findes på hjemmesiden under ”kontakt”.

Også JUSTMONEY kan hjælpe dig på vej, hvis du har brug for uvildig vejledning i din søgen efter det rigtige online lån. Vi er til at få fat på i hverdagene, for eksempel ved at ringe på 71 99 06 28 eller ved at skrive til os gennem vores kontaktformular. Vores chatfunktion er også åben i hverdagene fra 9 til 17, hvis denne kontaktform passer dig bedre. 


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian