Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Santander Privatlån

Santander Privatlån

Uanset om du mangler penge af et mindre eller større beløb, er et Santander Privatlån et godt valg af online lån. Du kan låne mellem 10.000 og helt op til 100.000 kroner, og du kan selv vælge din løbetid, som kan være helt op til 10 år, hvis det passer dig bedst. Her er altså tale om et fleksibelt lån, som du kan tilpasse efter dit budget og din økonomiske situation.

Grunde til at vælge Santander Privatlån

Udover at Santander Privatlån er et fleksibelt lån, er der andre fordele ved at ansøge her.

 • Det er super nemt, og det eneste du skal bruge er en internetforbindelse, en lønseddel og dit NemID.
 • Du får en lav rente i forhold til andre låneudbydere.
 • Der er intet krav om, at du skal stille sikkerhed for lånet.
 • Du kan indfri lånet på hvilket som helst tidspunkt uden ekstra gebyrer.

SAFE forsikring

Hvad gør man med sådan et lån, hvis man pludselig bliver arbejdsløs, sygemeldt eller endda går hen og dør? Nogle gange kan man komme ud for, at ens økonomiske situation ændrer sig så meget, at det bliver umuligt at betale sit lån tilbage, som man plejede at kunne gøre det. Derfor tilbyder Santander en SAFE forsikring, når du tager et Privatlån. Denne forsikring dækker din månedlige ydelse i helt op til et år ad gangen, hvis du skulle få brug for det. Hvis du dør, gør forsikringen, at dit lån bliver indfriet. Du kan læse mere om SAFE forsikringen på Santanders hjemmeside.

Sådan udfylder du din ansøgning

På ansøgningssiden får du en oversigt over det lån, du ønsker at tage. Du skal først tilpasse lånebeløbet og løbetiden til det, som passer dig bedst. Du kan så se en samlet oversigt over omkostningerne i form af ÅOP før skat, betaling i alt, kreditomkostninger, administrationsgebyrer og etableringsomkostninger. Vær dog opmærksom på, at disse tal er baseret på den lavest mulige rente. Santander har en variabel rente, som tilpasser sig den enkelte ansøger og er baseret på en kreditvurdering, Santander foretager af alle ansøgere.

Om dig

Du klikker derefter på ”ansøg om lån”, og du når næste fase af ansøgningen. Dine personlige oplysninger. Først skal du vælge civilstand. Dernæst skal du indtaste CPR-nummer, navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Santander beder efterfølgende om dine boligoplysninger, herunder boligform og hvor længe du har boet på denne adresse. Slutteligt skal du angive statsborgerskab. Hvis ikke du er dansk statsborger skal du desuden oplyse om udløbsdatoen på din opholdstilladelse. Derudover skal du også angive antal voksne og antal børn i husstanden. Når du har gjort dette, er du klar til at trykke på ”næste” og gå videre til næste punkt.

Din økonomi

Første del handler om dine beskæftigelsesforhold. Du skal vælge beskæftigelse ud fra en række valgmuligheder. Du skal også oplyse, hvor længe du har været i denne beskæftigelse, samt hvornår du blev medlem af en A-kasse.

Dernæst kommer du til udfyldning af dine økonomiske oplysninger. Følgende punkter skal du tage stilling til i din ansøgning:

 • Din månedlige indkomst både før og efter skat.
 • Din samlede gæld, og hvor meget af denne gæld der er boliggæld.
 • Hvor meget du eventuelt skylder i restskat.
 • Antal biler i husstanden.
 • Dit indestående i pengeinstitutioner, obligationer og pantebreve.
 • Din ejendomsværdig af danske ejendomme, hvis du ejer fast ejendom.
 • Har du Dankort eller VISA/Dankort?
 • Hvilke andre kort har du?
 • Hvor længe har du været kunde i din nuværende bank?
 • Husstandens månedlige rådighedsbeløb.

Med disse informationer kan Santander nu lave en grundig kreditvurdering af dig og dermed sikre, at du får det lånetilbud, som er mest ansvarlig i din specifikke økonomiske situation. Når du har udfyldt alle de relevante felter, er det tid til at trykke ”næste”.

Godkend

Måske skal du bruge dette lån til at indfri en anden gæld. I så fald er det her, du skal indtaste indfrielsesbeløbet. Derudover skal du også indtaste dit registrerings- og kontonummer her, og du skal vælge, om du vil have en SAFE forsikring. Når du har taget stilling til dette, trykker du på ”bekræft med NemID”. Du logger ind med NemID, og herefter er din låneansøgning komplet og klar til at blive sendt afsted. Du vil modtage svar fra Santander inden for tre dage. Hvis du er tilfreds med dette tilbud, skal du blot skrive under, og så vil pengene blive overført til din NemKonto hurtigst muligt. 

Krav til ansøgere af et Santander Privatlån

Du må ikke være registreret i RKI eller lignende registre. Derudover skal du også sende en kopi af din seneste lånseddel til Santander, når du ansøger om et Privatlån. Ellers kræves det blot, at du har et CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse for at kunne ansøge om et Santander Privatlån.

Det koster lånet

Renten er ikke fastlagt på forhånd, når du ansøger om et Santander Privatlån. Den endelige rente bestemmer Santander og er baseret på deres kreditvurdering af dig. Rentespændet er 9,95%-18,95%, hvilket er en ganske fin rente for denne type lån. Derudover kommer også gebyrer af forskellig art. Du kan se den endelige pris for dit lån ved at kigge på ÅOP i dit lånetilbud, da dette tal også varierer fra ansøger til ansøger.

Stadig i tvivl om Santander Privatlån?

Det er vigtigt, at man sætter sig ordentligt ind i tingene, inden man tager et lån. Er der derfor stadig ting, du er i tvivl om, er det en god idé at spørge eksperter til råds. Har du spørgsmål til Santander Privatlån, kan du kontakte deres kundeservice på telefon 70 21 31 31, som stiller dig direkte igennem til den del af Santanders kundeservice, som beskæftiger sig med Privatlån.

Har du mere generelle spørgsmål, eller har du bare brug for et par friske og upartiske øjne på dine problemstillinger, kan du kontakte JUSTMONEY. Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning i forhold til dine låneønsker. Vi kan både kontaktes gennem vores kontaktformular, som du finder under ”kontakt” nederst på siden. Ellers du kan også bruge vores chatfunktion, som befinder sig i nederste højre hjørne. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian