Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Selene Finans

Selene Finans

Med et lån hos Selene Finans kan du indfri både små og store drømme, for du kan låne lige fra 3.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Ansøgningsprocessen er overskuelig, og den kan udfyldes på ganske få minutter. Derudover får du hurtigt svar på din ansøgning, og pengene vil typisk være at finde på din bankkonto allerede dagen efter, du har godkendt lånet.

Nemt og hurtigt - og meget mere

Hvis du leder efter et lån, hvor du kan få pengene udbetalt hurtigt, uden at du skal lægge et stort stykke arbejde i ansøgningen, er Selene Finans et godt udgangspunkt. Du kan ansøge hjemme fra sofaen på Selene Finans’ hjemmeside. Det er nemt at få lov til at låne penge her, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Derudover er der andre fordele såsom:

  • Du kan indfri lånet, når du kan og vil. Det koster ikke ekstra.
  • Du kan underskrive med NemID, hvilket gør processen endnu kortere og mere overskuelig.
  • Hvis du låner under 50.000 kroner, behøver du ikke indsende nogen form for dokumentation.
  • Du kan forhøje dit lån, hvis du får brug for det.
  • Du får svar på din ansøgning i løbet af ganske få minutter.

Udfyld din ansøgning hos Selene Finans

På Selene Finans’ hjemmeside står der i øverste højre hjørne ”ansøg om lån”. Når du trykker her, kommer der en ansøgningsformular op, som består af fire dele, og du skal igennem disse fire dele, før din ansøgning er fyldestgørende.

Dit lån på X kr. i X mdr.

På forsiden har du allerede valgt lånebeløb og løbetid. Her kan du også se den månedlige ydelse, så du ved, hvad du har med at gøre. I denne første del skal du først trykke ja eller nej til, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Herefter skal du vælge, om du vil have pengene udbetalt til din konto eller på check. Efter du har gjort dette, bliver du bedt om dine kontaktoplysninger i form af e-mail og telefonnummer. Når du har udfyldt dette, kan du trykke på ”næste”.

Mine oplysninger

Under dette punkt bliver du bedt om at komme med mere dybdegående informationer om dig og din boligsituation. Først skal du indtaste navn og CPR-nummer, dernæst din adresse. Efter dette bliver du spurgt om, hvilken form for bolig du bor i, samt om du er flyttet i løbet af de seneste 12 måneder. Til sidst skal du oplyse om din civilstand, antal hjemmeboende børn og om du er dansk statsborger. Når du har gjort det, er det igen tid til at trykke ”næste”.

Min økonomi

Denne del er vigtig for Selene Finans, så de kan foretage en ordentlig kreditvurdering af dig. Du skal her starte med at oplyse om din beskæftigelse. Dernæst spørges du ind til A-kasse, din indkomst både før og efter skat, din husstands månedlige rådighedsbeløb, samt hvilke kort du ejer. Du skal også vælge, om du vil betale den månedlige ydelse via betalingsservice eller med indbetalingskort, og om der skal være en medansøger på lånet. Tryk dernæst på ”næste”.

Send

Din ansøgning er næsten færdig. Du skal bare vælge en tryghedsforsikring til eller fra og erklære dig enig i betingelserne, som Selene Finans fremsætter. Når du har gjort dette, kan du trykke ”send”, og så er din ansøgning sendt afsted.

Renten hos Selene Finans

Med et lån fra Selene Finans varierer renten fra ansøger til ansøger, fordi renten fastsættes ud fra en kreditvurdering, låneudbyderen foretager af alle ansøgere. Spændet er fra 9,99% til 23,87%, så der er mulighed for en rigtig fin rente på dette lån, men som sagt kommer det an på Selene Finans’ kreditvurdering af dig.

Lånetilbuddet fra Selene Finans

Der går ikke mange minutter, før du har modtaget et svar fra Selene Finans. Du modtager låneaftalen, hvor den endelige rente og ÅOP også fremgår. Hvis ikke lånebeløbet og/eller løbetiden stemmer overens med det, du satte dem til, kan det være, fordi Selene Finans har vurderet, at din økonomi ikke vil kunne klare det pres, den månedlige ydelse kommer til at lægge på dit budget. Lever tilbuddet ikke op til dine forventninger, behøver du ikke underskrive, da du endnu ikke har forpligtet dig til noget lån.

Skulle du derimod være tilfreds med tilbuddet, kan du underskrive med NemID ved at følge det link, du har modtaget af Selene Finans i din indbakke. Du kan også vælge at skrive under i hånden og sende kontrakten med posten. I så fald skal du huske at vedlægge en kopi af gyldigt billed-ID. Når du har skrevet under på den ene eller anden måde, vil Selene Finans sende dig pengene, så snart de har modtaget de underskrevne dokumenter. Det vil sige, at hvis du skriver under med NemID, kan du have pengene allerede næste dag.

Hvad skal pengene bruges til?

Ja, hvad skal pengene egentlig bruges til? Netop det spørgsmål er der ingen, der stiller. Heller ikke Selene Finans. Det er nemlig helt og aldeles op til dig selv. I modsætning til eksempelvis banklån skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og du skal ikke oplyse om låneformålet. Du er derfor fri til at bruge pengene på sjov og spas som en badeferie eller en fødselsdagsfest.

Har du flere spørgsmål?

Der er ingen, der dømmer dig, hvis du har svært ved at navigere rundt i låneverdenen, for det kan godt være svært at finde ud af, hvad der er op og ned. Men det er en god idé at spørge om hjælp, hvis der er noget, du er i tvivl om. Selene Finans tilbyder personlig rådgivning alle ugens dage på chat, telefon 70 20 58 22 og mail adm@selenefinans.dk. De kan fortælle dig alt, du har brug for at vide, inden du tager et lån hos Selene Finans.

Skulle du til gengæld have mere generelle spørgsmål til online lån, kan det være en fordel at spørge om hjælp hos nogen, der er upartisk og uafhængig. JUSTMONEY kan give dig uvildig vejledning, og vi kan kontaktes på chatfunktionen på vores hjemmeside, eller du kan bruge vores kontaktformular eller sende os en mail på mail@justmoney.dk. Vi vender tilbage inden for 24 timer i hverdagene!


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian