Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Spargo Finans

Lån med Spargofinans​

Indimellem kan man have behovet for et hurtigt økonomisk tilskud. Lad det være decembers gaveregn, studiebøger til det nye semester, erstatning af en ødelagt bærbar computer eller en helt anden uventet økonomisk situation. Derfor er det rart at have muligheden for at optage et hurtigt lån uden for mange komplikationer. Med Spargofinans kan du nemt tage et lån udenom traditionelle og oftest langsomme banker, lige når det passer dig.

Med Spargofinans skal du ikke, ligesom lån fra konventionelle kreditinstitutter som banker, stille sikkerhed og pengene kan bruges til lige det, du har behov for. Du behøver altså ikke udlægge særligt mange oplysninger eller i det hele taget gennemgå særligt mange trin, før pengene er på din konto. Det er en simpel proces, fordi det hele kan gennemføres online, lige hvor og hvornår du vil. Fremgangsmåden er lige ud ad landevejen, når du bare opfylder et par ganske simple krav, der handler om angivelse af adresse, bank og arbejde, samt at du ikke er registreret i RKI. Dernæst angiver du, hvor mange penge, du har brug for at låne og over hvor lang tid, du vil tilbagebetale disse. Du kan låne op til 150.000 og afbetale over op til ti år. Den indtastede information sendes til Spargofinans online. Der går ikke lang tid, før de vender tilbage med et forslag til en låneaftale til dig, du så kan vælge at acceptere. Gør du det, står dit ønskede lånebeløb på din konto indenfor to dage. Hurtigt og nemt.

Hvordan gør man?

For nogen kan det være lidt underligt at ansøge om lån online, men ikke nok med at det er nemt, så er det også sikkert. Alle lån godkendes igennem NemID og pengene står på din konto indenfor to dage. Den information, du sender til dem, når du anmoder om et tilbud til en låneaftale, behandler de strengt fortroligt. Når du låner igennem Spargofinans, sørger de for, at du får det bedste lån til dine omstændigheder.

Lånetid og lånebeløb

Du kan låne imellem 10.000 og 150.000 kroner på hjemmesiden, så beløbet er tilpasset lige netop din situation. Derudover har du også mulighed for selv at vælge løbetiden, altså over hvor lang tid du vil tilbagebetale lånet, som er fra 12 til 120 måneder. Din månedlige ydelse sættes af Spargofinans i et forhold mellem lånetid- og beløb, så du kan budgettere og planlægge efter afbetalingen. Har du eksempelvis et behov for at bruge lidt ekstra denne måned, men ved, du inden for det næste år vil have en større indtægt, kan du sætte en kort løbetid på lånet og udbetale det inden 12 måneder. Presser det derimod på økonomisk, har du friheden til at sætte en lang løbetid på lånet, så den månedlige ydelse tilsvarende falder. Vil du eksempelvis låne 40.000 og betale det tilbage over fem år, kan du regne med en månedlig ydelse på ca. 900-1200 kroner. På den måder kommer der ingen uventede udgifter, fordi de tilbyder dig en klar låneaftale efter dine behov.

Lidt om dig

I en bank skal man typisk booke et møde med en travl bankrådgiver, der skal optrevle din personlige økonomi og situation, inden de kan vurdere, om du kan få et lån. Med et lån hos Spargofinans er det lidt anderledes. De har ikke brug for at vide mere om dig, end din bopæl, dit job og hvor du har bank. Disse informationer kan udfyldes i en online formular, der sendes direkte til dem. Ansøgninger fra brugere, der er registreret i RKI, accepteres dog ikke.

Ansøgning og svar

Nu har du fundet ud af, hvor meget du skal låne og hvor lang tid, lånet skal løbe over. Derudover har du udfyldt vores online formular med lidt information og videresendt ansøgningen til dem. Herfra går det ret hurtigt. Dine behov og forhold bliver grundigt undersøgt, og de sender derefter et tilbud til dig, hvor alle formaliteter om ydelse og udbetaling fremgår. Hvis du skriver indenfor vores åbningstid, svarer de tilbage til dig indenfor en time. Ellers har du med sikkerhed et svar næste dag. Det, du får tilsendt, er kun et tilbud, der ikke forpligter til noget som helst. Det er altså op til dig at vurdere, om svaret imødekommer dine behov godt nok til, at du vil takke ja.

Ser det fint nok ud, skal du såmænd bare godkende svaret med en digital underskrift, så overføres det ønskede lånebeløb til din konto indenfor højst to dage. Hvis du foretrækker en fysisk kontrakt, kan du også få sådan en tilsendt med posten i stedet. Så overfører de pengene, så snart de har modtaget et brev med et underskrevet svar.

Tilbagebetaling

Spargofinans sørger for, at den låneaftale, du får, er klar og tydelig, så du kender vilkårene for lånet. Vi anbefaler selvfølgelig, at man tilmelder sig betalingsservice og husker at lave et budget, der er beregnet efter den månedlige ydelse. Når du låner, har du også muligheden for at indfri hele eller dele af gælden, når du kan. Den månedlige ydelse er altså kun et estimat på en fast tilbagebetaling af lånet – den kan altså nedsættes, hvis man en måned har luft i budgettet til at tilbagebetale lidt mere.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian