Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

SPARXPRES

SPARXPRES

Hos SPARXPRES kan du nemt og sikkert låne op til 50.000 kroner til det, du står og mangler. Du får hurtigt svar på din ansøgning, og derfor er pengene overført til din konto allerede efter ganske få dage. Du ansøger online, hvorefter SPARXPRES vil foretage en kreditvurdering. Så snart SPARXPRES har behandlet din ansøgning, vil du få svar. Det er en overskuelig proces, som kræver en minimal indsats fra din side!

Hvorfor vælge SPARXPRES?

Når du låner hos SPARXPRES, kan du vælge et beløb mellem 5.000 og 50.000 kroner, og du kan selv vælge, om du har brug for 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder til at betale lånet tilbage. Med andre ord er det et meget fleksibelt lån, du får her. Ydermere slipper du for at stille sikkerhed for lånet, og din ansøgning behandles hurtigt, og du får hurtigt svar, så snart din ansøgning er behandlet færdig.

Sådan ansøger du

Du ansøger på SPARXPRES’ hjemmeside. Ansøgningssiden er delt op i forskellige kasser, som du skal udfylde med de oplysninger, du bliver bedt om.

Ansøgning om lån til

Først vil SPARXPRES gerne vide, hvilken type lån du ansøger om. Du kan vælge mellem privatlån eller en forhøjelse af et eksisterende lån hos SPARXPRES. Derudover skal du oplyse, hvilket formål du låner til - altså hvad de lånte penge skal bruges på.

Låneoplysninger

Nu skal du indtaste, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang din løbetid skal være. Du kan også her ytre ønske om en bestemt månedlig ydelse, hvis det skulle være relevant.

Låneberegning

Her får du så en oversigt over dit lån baseret på det lånebeløb og den løbetid, du har indtastet ovenover. Du ser kreditbeløb, hovedstol, løbetid, månedlig ydelse, rente, samlede kreditomkostninger, det samlede beløb som skal betales tilbage samt ÅOP.

Låneansøger

Under denne del skal du oplyse din civilstand, dit CPR-nummer, fulde navn, statsborgerskab, telefonnummer, e-mailadresse, og om du vil have låneaftalen sendt til dig på mail. Hvis ikke du vil det, bliver den sendt til dig med post.

Bopæl

Du skal her oplyse om, hvordan du bor, din adresse samt hvor lang tid du har boet på denne adresse.

Konto

Her skal du ganske enkelt skrive registrerings- og kontonummer på den konto, du vil have SPARXPRES til at sætte pengene ind på.

Beskæftigelsesforhold

SPARXPRES skal kende til din arbejdssituation for ordentligt at kunne foretage en kreditvurdering af dig. Derfor skal du indtaste, hvilken type beskæftigelse du har, hvor du er ansat, og hvor længe du har været ansat hos dette firma. Også din indtægt både før og efter skat, og om du er medlem af en A-kasse, er vigtige informationer for SPARXPRES.

Ægtefælle/samlever

Har du en ægtefælle eller samlever, skal du også oplyse om denne person. SPARXPRES beder dig om denne persons CPR-nummer, fulde navn, statsborgerskab, og om lånet skal stå i både dit og din samlevers navn. Du skal også indtaste joboplysninger på din samlever så som jobfunktion, hvor samleveren arbejder, hvor længe samleveren har arbejdet der, løn før og efter skat, og om din samlever er medlem af en A-kasse.

Kontoformer

Du bliver her spurgt, om du har lån i andre finansieringsselskaber, og om du har VISA/Dankort. Du skal blot trykke ja eller nej ud for hvert af de to spørgsmål.

Bemærkninger

Hvis du har nogle bemærkninger til SPARXPRES, kan du skrive dem her med dine egne ord. Du har nu udfyldt det, du skal. Så er det bare at trykke ”send ansøgning” og ellers bare vente på, at SPARXPRES sender dig et svar.

Låneaftalen

Låneaftalen bliver enten sendt hjem til dig med post eller på mail, hvis du har givet SPARXPRES lov til dette. I så fald skal du printe kontrakten ud, skriver under på den og sende den retur. Så snart SPARXPRES har modtaget den underskrevne kontrakt, overfører de pengene til din konto. Hele forløbet behøver derfor ikke tage meget mere end et par dage, så det er hurtige penge!

Krav til ansøger

Inden du ansøger om et lån hos SPARXPRES, er det en god idé at tjekke, om du overhovedet er berettiget til at søge. Der er ikke mange krav, men der er dog et par stykker. For at komme i betragtning til et SPARXPRES lån skal du være mindst 18 år gammel, hverken være registreret i RKI eller Debitor Registret, og så skal du også have en årlig indkomst på mindst 125.000 kroner. Disse krav skal sikre, at SPARXPRES kun låner penge ud under ansvarlige forhold. Kan du leve op til disse betingelser, står der ikke noget i vejen for at sende en ansøgning afsted!

Hvad skal pengene bruges på?

Du bliver ganske rigtigt spurgt om, hvad du har tænkt dig, at de lånte penge skal bruges på, men dette betyder ikke, at din ansøgning bliver afvist, hvis ikke du vil bruge pengene på praktiske formål. På listen over mulige låneformål i ansøgningen finder man blandt andet ”ferie/rejser”, ”musikinstrumenter” og ”jagtudstyr”. Så det er ikke nogen synd at bruge lånet på fornøjelser og oplevelser, og selv om SPARXPRES beder dig om at oplyse låneformål, kan du faktisk bruge pengene mere eller mindre, som du finder det mest passende!

Hvad koster et lån hos SPARXPRES?

I modsætning til mange andre online lån kender du hos SPARXPRES den endelige rente og ÅOP for dit lån, inden du sender ansøgningen afsted. Disse omkostninger ligger nemlig fast på forhånd. ÅOP er på 27,8%, og renten er 23,14% for et SPARXPRES lån. Derfor behøver du ikke ansøge om et tilbud for at finde ud af, hvor dyrt dette lån er for dig.

Brug for hjælp hos SPARXPRES ?

Har du ikke fundet svar på det, du søgte? Så kan du ringe til SPARXPRES’ kundeservice på telefon 96 16 13 00 og få svar på alle de spørgsmål, du nu skulle have i forbindelse med dette lån. Du kan også skrive til JUSTMONEY. Vi sidder klar med gratis og uvildig rådgivning. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular eller chatfunktionen nederst på siden. Vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigt og fyldestgørende på din henvendelse!


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian