Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

VIVUS

VIVUS

VIVUS er en nem måde at låne penge på. Du kan låne lige fra 100 kroner og op til 10.000 kroner. Dog kan du kun låne op til 4.000 kroner første gang, du låner hos VIVUS. Hos VIVUS foregår hele processen online, så det er super nemt, og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Du må altså bruge de lånte penge til lige præcis det, du har allermest lyst til!

Lån penge gratis hos VIVUS

VIVUS giver det første lån gratis. Det betyder, at du ikke skal betale renter eller gebyrer oveni det lånte beløb. Du kan låne op til 4.000 kroner første gang, og gør du dette, skal du altså kun betale 4.000 kroner tilbage til VIVUS og ikke en krone mere. Du bestemmer selv din løbetid, men du kan maksimalt vælge en tilbagebetalingsperiode på 30 dage, uanset om det er dit første lån hos VIVUS eller ej. Vær opmærksom på, at det altså kun er første lån hos VIVUS, som er gratis.  

Hvor meget kan jeg låne?

Det maksimale lånebeløb afhænger af, hvor mange gange du har lånt hos VIVUS tidligere, og hvor gammel du er. Er det dit første lån, og er du mellem 20 og 22 år gammel, kan du højst låne 2.000 kroner. Du kan låne op til 4.000 kroner, hvis det er dit første lån, og du er mellem 23 og 80 år gammel. Det er således også kun muligt at låne op til 10.000 kroner, hvis du er mellem 23 og 80 år gammel og tager dit fjerde lån eller mere hos VIVUS. Er du mellem 20 og 22 år, kan du låne op til 6.000 kroner, hvis det er dit fjerde lån eller mere.

VIVUS’ krav til ansøgere

Inden du ansøger om at låne penge hos VIVUS, kan det være en god idé at tjekke op på, om du lever op til de krav, VIVUS fremsætter. De er som følger:

  • Du skal være fyldt 20 år.
  • Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI.
  • Du skal være dansk statsborger.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse.
  • Du skal have NemID.
  • Du skal have en e-mailadresse.
  • Du skal have et dansk telefonnummer.
  • Du skal have en dansk bankkonto.

Sådan ansøger du

Det er hurtigt og let at sende en ansøgning afsted til VIVUS. VIVUS skal kun bruge enkelte oplysninger om dig, før de kan vurdere din ansøgning og give dig svar.

Lånebeløb og løbetid

Du skal først bestemme dig før, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang løbetiden skal være. Det gør du ved at justere barrerne, som repræsenterer henholdsvis lånebeløb og låneperiode/løbetid. Tryk på ”lån nu”, når du har gjort dette.

Opret en profil hos VIVUS

Hvis du er ny kunde hos VIVUS, bliver du nu bedt om at oprette en profil på VIVUS.dk. Her skal du skrive dit CPR-nummer, registreringsnummer og kontonummer på din bankkonto, dit telefonnummer, din månedlige indkomst efter skat, dine forventede udgifter, din e-mailadresse og så skal du vælge et password til din profil, så du kan logge ind ingen.

Modtag lån fra VIVUS

Næste skridt er sådan set at godkende lånet. Der er ingen renter eller gebyrer på det første lån, så VIVUS behøver ikke lave nogle beregninger på, hvilken rente den enkelte ansøger skal have på sit lån.

Hurtigt svar

Du kan se med det samme, om VIVUS har godkendt dit lån. Hvis de har det, modtager du også en bekræftelse på mail, hvor din låneaftale er vedhæftet. Hvis du stadig er frisk på at låne penge, mangler du kun at skrive under, før pengene er dine.

Skriv under med NemID

Du skriver under ved at logge ind med NemID. Det gør du med dit brugernavn og password til NemID samt nøglekortet. NemID sikrer, at du er den, du giver dig ud for at være, og så er det en hurtig måde at skrive under på! Dette tager ikke mere end et par minutter, så når det er gjort, skal du ikke gøre mere. Du skal såmænd bare vente på, at pengene sættes ind på din konto.

Hvornår er pengene på din konto?

Du modtager en SMS fra VIVUS, når pengene bliver overført til din bankkonto. Hvis du er kunde hos Nordea, er pengene på din konto allerede efter en halv time, hvis du har ansøgt på en hverdag inden 17.30. Hvis VIVUS først har modtaget din ansøgning efter 17.30, vil pengene være at finde på din bankkonto den følgende hverdag.

Hvis ikke du er kunde hos Nordea, bliver pengene sat ind den næste hverdag, hvis du har ansøgt inden 17.30. Har du ansøgt efter 17.30 vil der gå to hverdage.

Hvordan foregår tilbagebetalingen?

VIVUS opererer med korte tilbagebetalingsperioder. Du kan vælge en tilbagebetalingsperiode på én dag, hvis du har lyst. De arbejder derfor heller ikke med månedlige ydelser, da den maksimale løbetid er 30 dage. Du betaler hele lånet tilbage i én omgang, når løbetiden er slut, uanset om du har valgt, at den skal være én eller 30 dage lang.

Du kan selv vælge, om du vil betale tilbage via bankoverførsel til VIVUS’ konto, girokort, dankort eller med Swipp. På dette punkt er VIVUS meget fleksible.

Har du yderligere spørgsmål?

De fleste låneudbydere har en kundeservice, som kan hjælpe dig på vej, hvis du har spørgsmål omkring et specifikt lån. Dette gælder også VIVUS, og deres kundeservice kan kontaktes på telefon 78 77 20 68, via chatfunktionen på deres hjemmeside og over mail på info@vivus.dk.

Også hos JUSTMONEY sidder vi klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for en mere generel snak om dine lånemuligheder, eller hvis du bare har brug for 100% objektiv rådgivning. Da vi ikke er en service, som er afhængig af salg eller andre firmaer, kan vi tilbyde dig hjælp til at træffe en god og ansvarlig beslutning om dit næste online lån. Vi kan kontaktes gennem vores chatfunktion nederst i højre hjørne, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi typisk vil vende tilbage inden for 24 timer.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian