Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage

Zaplo

Zaplo

Lån penge bliver ikke lettere end hos Zaplo. Sølle 10 sekunder skal de bruge på at godkende din ansøgning, og ansøgningen er hurtigt udfyldt og klar til vurdering. Renten er fastlagt på forhånd, så du ved, hvad du får, når du ansøger om et lån hos Zaplo. Du kan ansøge om at låne 5.000-20.000 kroner, og du har selv indflydelse på din løbetid, så længe den er mellem tre og 12 måneder.

Hvorfor vælge Zaplo?

Hos Zaplo går det stærkt. Du får svar, inden du så meget som kan nå at blinke med øjnene, og du kan have pengene allerede samme dag, som du ansøger, hvis du i forvejen er kunde hos Nordea. Ansøgningsprocessen foregår online, og du kan skrive under med NemID, så det hele går endnu hurtigere. Derudover slipper du for at skulle betale for oprettelse eller andre former for gebyrer. Hurtig lån hos Zaplo koster altså kun renten i ekstra omkostninger.

Sådan ansøger du hos Zaplo

På Zaplos hjemmeside finder du allerede på forsiden første trin af din ansøgning. Her skal du tilpasse lånebeløb og løbetiden - tilbagebetalingsperioden. Neden under dette kan du se en oversigt over de samlede omkostninger. Det vil sige, hvad den månedlige ydelse er, de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb samt renten/ÅOP, som i dette tilfælde vil være den samme, fordi der ikke er nogle ekstra gebyrer.

Første oplysninger

Når du trykker ”ansøg nu”, bliver du bedt om at oprette en konto hos Zaplo. Det gør du med din e-mail og ved at vælge et password til din konto. Efter du har oprettet dig hos Zaplo, kan du nu vende tilbage til din ansøgning.

Personlige oplysninger

Under dette punkt beder Zaplo om dit CPR-nummer og dit telefonnummer. Disse oplysninger skal du indtaste, og derefter trykker du på ”gem og fortsæt”.

Din økonomi

Zaplo skal vide lidt om din økonomi. Derfor skal du angive din månedlige indtægt efter skat, dine månedlige boligudgifter og andre regelmæssige udgifter. Når du har gjort dette, trykker du igen på ”gem og fortsæt”.

Hvor ønsker du pengene?

Dette spørger Zaplo om, fordi de skal vide, hvilken konto de skal udbetale pengene til. Du skal indtaste registreringsnummeret samt kontonummeret på denne konto. Herefter trykker du endnu en gang ”gem og fortsæt”. Når du gør dette, har du faktisk allerede sendt en ansøgning afsted til en indledende kreditvurdering. Du kan derfor komme ud for, at din ansøgning bliver afslået allerede her. Hvis ikke den bliver afslået, bliver du taget videre til næste del af ansøgningen.

Beslutning

Du skal nu endeligt beslutte, om du vil tage et kviklån hos Zaplo. Vil du det, skal du skrive under med NemID. Når du har gjort dette, foretages endnu en kreditvurdering, som er den endelige kreditvurdering.

Godkend

Når du har skrevet under på låneaftalen, skal du blot vente på, at pengene bliver udbetalt. Hvis du er kunde i Nordea, kan det ske inden for en time. Ellers må du vente til næste dag.

Krav til dig

De fleste må ansøge om et Zaplo lån. Dog er der visse krav, som du skal kunne leve op til, hvis du vil komme i betragtning til et lånetilbud.

  • Du skal være mindst 20 år gammel.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse.
  • Du skal have et NemID, så du kan identificere dig selv og skrive under online.
  • Du skal have et dansk telefonnummer.
  • Du skal have adgang til en dansk bankkonto.

Kan du leve op til disse syv punkter, kan du roligt udfylde din ansøgning. Du kan dog godt komme ud for, at din ansøgning alligevel får afslag. Det sker, hvis Zaplo vurderer, at din økonomiske situation er for sårbar til at kunne klare størrelsen på lånebeløbet eller den valgte løbetid. Du kan her prøve at ansøge om et mindre lån og/eller ansøge om en længere løbetid, således at din månedlige ydelse bliver mindre og derfor belaster din økonomi knap så meget. Du kan også selv prøve at regne ud, hvor høj en månedlig ydelse du har råd til at have ved at lægge et budget. På den måde undgår du bedst at få afslag på din ansøgning.

Hvem må låne hvor meget?

Det er ikke alle, som kan låne op til 20.000 kroner hos Zaplo. Din alder bestemmer nemlig, hvilket maksbeløb du har at arbejde med, så det skal du huske at være opmærksom på.

Er du mellem 20 og 24 år, kan du låne mellem 5.000 og 15.000 kroner.

Er du mellem 25 og 70 år, kan du låne mellem 5.000 og maksbeløbet 20.000 kroner.

Er du mellem 71 og 80 år, kan du låne mellem 5.000 og 15.000 kroner.

Gør, hvad du vil med pengene

Du skal ikke stille sikkerhed, når du låner hos Zaplo. Det betyder blandt andet også, at Zaplo ikke blander sig i, hvad du bruger de lånte penge til. Der er derfor ingen grund til at have dårlig samvittighed, hvis hellere vil bruge pengene på fornøjelser og store oplevelser frem for praktiske gøremål, for det er nemlig helt og aldeles lovligt at gøre dette. Så hvis du trænger til en lækker badeferie eller en ordentlig guitar, så kan du uden problemer låne til dette hos Zaplo.

Søg hjælp hos Zaplo, hvis du er i tvivl

Lånemarkedet er en forvirrende størrelse, og du skal derfor ikke være bange for at spørge om hjælp, hvis der er noget, du er i tvivl om. Der er masser af kompetente mennesker, som sidder klar til at rådgive dig, uanset hvilke spørgsmål du brænder inde med. Har du spørgsmål til Zaplos lån, kan du med fordel rette henvendelse til deres kundeservice, som kan kontaktes gennem en chatfunktion på hjemmesiden, deres e-mail info@zaplo.dk og på telefon 78 79 53 53.

Hos JUSTMONEY sidder vi også klar til at hjælpe dig i enhver lånesituation. Vi svarer hurtigt på henvendelser, gerne inden for 24 timer, og vi bestræber os på at yde en objektiv og upartisk service, så du får det bedste udgangspunkt, når du skal tage en beslutning vedrørende dit næste online lån. Du kan både kontakte os gennem vores kontaktformular, som du finder under ”kontakt” nederst på vores hjemmeside, og du kan benytte dig af chatfunktionen nederst i højre hjørne.


Lån penge online - Få mere info herunder:

Bank Norwegian
D|E|R Pauselån
D|E|R Privatlån Plus
D|E|R Tryglån
Fokuslån
GoKredit
Kliklån
LEASY Easylån
LEASY Lavrentelån
LEASY Minilån
Modus Finans
Nordiclån
Privatlån Plus
Re:member
Santander Privatlån
Selene Finans
Spargo Finans
SPARXPRES
VIVUS
Zaplo


Bank Norwegian