Lån penge nu - JUST MONEY
Vi matcher dig med de bedste låneudbydere online!
Ny søgning
Lånebeløb: 10.000 kr.
Alle
+100.000 kr.
Alder: 23 år
Alle
+40 år
Mest populæreLaveste rente
Tilbage til låneudbydere


Låneudbydere

Overvejer du at tage et online lån? I så fald bør du kigge på de forskellige låneudbydere, og hvad de har at tilbyde, inden du kaster dig ud i at låne penge online. Vi har her samlet låneudbyderne i en oversigt, således at du kan klikke dig ind på alle låneudbyderne og blive klogere på hvert enkelt selskab, deres værdier, fordele, lån og meget mere.

Der er mange låneudbydere på markedet, og det betyder stor konkurrence. Det kommer dig til gode, når du som potentiel kunde er på jagt efter det bedste tilbud. De forskellige låneudbydere vil jo gerne have fat i dig ved at kunne tilbyde det billigste og bedste kviklån til dig, så de presser hinanden på pris og kvalitet. Her på siden finder du et udvalg af finansieringsselskaber, som alle har et produkt, som på den ene eller anden måde giver sine kunder masser af valuta for pengene.

Lån penge nu og opnå økonomisk frihed

Alle låneudbyderne af online lån har ét fælles mål. At give dig mulighed for at få råd til de drømme, du har, men som du endnu ikke har været i stand til at realisere. Da man ikke skal stille sikkerhed ved denne type lån, er det også underordnet for låneselskaberne, hvad du vil bruge lånet på. Så hvorfor ikke gribe chancen og give dig selv et afbræk i hverdagen? Det kunne være en ferie, en fest eller en ny guitar. Det er op til dig, og du kan med god samvittighed låne penge til disse formål. Du kan også bruge dem på tandlægeregninger, nye møbler eller andre mere praktiske projekter, hvis sådanne ting er begyndt at hobe sig op, samtidig med at sparegrisen er ved at være tom.

Det er netop det, låneudbyderne af online lån kan give dig. Du kan få et økonomisk pusterum, hvis der opstår en situation, hvor pengene har svært ved at række. Det kan jo være svært at forudse, hvornår komfuret for eksempel siger fra, og et nyt komfur betaler jo ikke sig selv.

Du kan også opnå økonomisk frihed til at gøre dine drømme til virkelighed. Måske kan den rejse til Maldiverne bare ikke vente længere, og så er det jo en god ting at kunne komme til hurtige penge på en let måde!

Der er fordele ved alle låneudbydere

Fælles for alle låneudbydere er, at de har gjort det nemt at låne penge. Hvor man før i tiden skulle ned i banken og igennem en lang og tålmodighedskrævende proces for at blive godkendt til et lån, er det nu muligt at låne penge bare ved få klik på din computer, tablet eller mobil. De fleste kan få lov til at låne penge online. Det kræver sjældent meget andet end et NemID og en internetforbindelse, og så er du i gang.

Inden du kaster dig over det første og bedste hurtig lån, kan det være smart at sætte sig ind i tingene først. Alle låneudbydere har nemlig unikke fordele, så når du skal vælge det rigtige selskab, bør du overveje, hvad du selv vægter højest. Vil du helst have, at det første lån er gratis? Eller vil du gerne kunne låne et højt beløb? Skal løbetiden være kort, så lånet hurtigt er ude af verden? Eller skal den være lang, så den månedlige ydelse bliver mindre? Eller måske vil du bare gerne have den lavest mulige rente? Der er et lån til alle behov. Også dine. I følgende afsnit finder du en sammenligning af forskellige fordele, som du finder blandt nogle af de mange udbydere af online lån.

Sammenligning af udbydere af online lån

Det er en god idé at sammenligne låneudbydere for at se, hvilke fordele der er ved de forskellige kviklån. Her hjælper vi dig lidt på vej, så du kan se netop de forcer, som nogle af låneudbyderne, som vi har samlet her hos JUST MONEY, har i forhold til hinanden.

Bank Norwegian har den helt store fordel, at spændet mellem det mindste og det størst mulige lånebeløb er meget stort. Du kan låne mellem 5.000 og 400.000 kroner, så uanset om du vil låne penge til en ny vaskemaskine eller til en jordomrejse, kan du gøre det hos Bank Norwegian. Derudover er minimumsrenten på 4,99% også en lav en af slagsen, så et lån her kan være ganske billigt set i forhold til andre låneudbydere.

Fokuslån giver dig mulighed for at have afdrags- og rentefrie perioder under din tilbagebetalingsperiode. Det er et rigtigt godt kort at have på hånden, hvis man havner i en situation, hvor tilbagebetalingen godt kan blive et problem for økonomien. Nogle gange har man jo brug for et økonomisk pusterum, og det kan man få med et Fokuslån.

Hos LånLet er den hurtige svartid i højsædet, og du kan derfor oftest regne med at få svar på din ansøgning inden for 15 minutter. Generelt er processen kort med LånLet, og du har derfor også pengene på din konto allerede hverdagen efter, du har ansøgt. Det kan lade sig gøre, fordi du underskriver online med NemID. LånLet modtager hurtigt din godkendelse af lånet, og det betyder, at de snarest vil gå i gang med at overføre pengene til dig.

LEASY har flere forskellige typer lån til forskellige typer behov. Hvis du er på udkig efter en lav rente, kunne det være en fordel at kigge nærmere på Lavrentelånet. Hvis du derimod bare har brug for at låne et mindre beløb på 10.000 eller derunder, er et Minilån fra LEASY måske vejen frem. LEASY har også flere andre typer lån med forskellige forcer, så der er noget for enhver smag!

Hos VIVUS.DK er første lån gratis. VIVUS.DK specialiserer sig inden for lån af mindre beløb med en kort løbetid. Det første lån er derfor heller ikke noget stort lån, men det er gratis, og det er derfor det optimale lån, hvis du lige står og mangler et par tusinde kroner til et eller andet. Med andre ord er der her hverken renter eller gebyrer, som du skal betale. Du skal kun betale selve lånet tilbage. Billigere bliver det ikke at låne penge online!

Låneudbydernes kreditvurdering

En af låneudbydernes vigtigste opgaver er at sørge for, at de ikke låner penge ud på et uansvarligt grundlag. Det er for at undgå, at både du og låneselskabet ender i en træls situation, hvor du ikke kan betale pengene tilbage og gældsættes. For selskabet vil det betyde, at de ikke kan få deres penge tilbage, hvilket heller ikke er optimalt. Af denne grund foretager låneudbyderne en kreditvurdering af hver enkelt ansøger, hvor ansøgerens økonomiske situation bliver vurderet, og ud fra denne vurdering bestemmes det, hvor godt ansøgeren vil være i stand til at betale pengene tilbage. Derfor er det også i langt de fleste tilfælde et no go at være registreret i et skyldnerregister som RKI eller Debitor Registret.

Denne kreditvurdering har også betydning for det tilbud, låneselskabet sender til dig, efter du har ansøgt om et lån. Den påvirker den rente og generelt det lån, som låneudbyderen synes vil være mest passende i forhold til din økonomi. Låneudbyderne er derfor berettigede til at tilbyde dig et lån, som ser anderledes ud, end det du oprindeligt ansøgte om. Derudover har de også ret til at nægte at låne dig penge, hvis de vurderer, at din økonomi ikke kan bære det.

Ansøg hos tre forskellige udbydere, når du vil låne penge

Sidder du klar til at ansøge om et lån? Så gør det. Det er totalt ufarligt, og det er uforpligtende, indtil du har skrevet under på låneaftalen. Men et godt råd fra vores side er ikke at nøjes med at ansøge hos én låneudbyder. Det skyldes, at de fleste online lån skræddersyes til den enkelte ansøger på baggrund af en kreditvurdering, og denne kreditvurdering kan være forskellig fra selskab til selskab. Derfor kan det være, at du forventer, at du vil få den bedste rente hos det ene låneselskab, men i virkeligheden får du en bedre pris hos en anden udbyder.

Vi foreslår derfor, at du ansøger tre forskellige låneudbydere, når du vil tage et online lån. Det er nemlig først, når du har det endelige lånetilbud, at du ordentligt kan sammenligne lånene med hinanden og dermed finde frem til det bedste hurtig lån for dig. Når det alligevel er uforpligtende at modtage et tilbud, er der ingen, der kommer efter dig, hvis du gør dette.

Når du sammenligner, lånene bør du kigge på ÅOP - de årlige omkostninger i procent. ÅOP er et direkte sammenligneligt tal alle lån imellem, så længe du sørger for at sammenligne lån med samme lånebeløb og løbetid. Det viser, hvor meget det enkelte lån kommer til at koste i renter og gebyrer. ÅOP findes for din skyld, så du nemt kan finde det billigste lån på et marked, som ellers kan være svært at gennemskue. Men du kender som regel først den endelige ÅOP, når du står med det endelige tilbud i hånden. Har du således fundet et lån, hvor gebyrerne er lave, men renten er høj, så kan du se på ÅOP, om det måske vil være mere gunstigt at tage et kviklån med flere og højere gebyrer, men med en lavere rente. Det handler om at give dig selv bedst mulige forudsætninger for at tage det rette lån, og det gør du blandt andet ved at ansøge hos flere låneudbydere! Vent derfor med at skrive under på noget, før du har læst og forstået alle lånetilbud, så du ender med det helt rigtige lån.

Banklån versus låneudbydere af online lån

Måske står du og overvejer, om du bør tage et banklån eller et online lån. Der er stor forskel på de to låneformer. Et banklån er ideelt til lån af større beløb, men det kræves også, at du oplyser, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på, og du skal også stille sikkerhed for lånet. Det kan altså godt være svært at få lov til at låne penge i banken - også fordi banken ikke låner penge ud til hvad som helst. Til gengæld er renten også typisk lavere, og omkostningerne er færre, hvis du tager et lån i banken.

Med et online lån kan du bruge pengene på lige det, du har lyst til. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, så det er en del nemmere at blive godkendt til at låne. Låneudbyderne af online lån tilbyder mange forskellige lånebeløb, men hvis du skal låne til et nyt hus, er det nok nærmere banken, du skal have fat i. Hvis du derimod gerne vil låne til formål, som ikke har et praktisk islæt som for eksempel ferier eller andre slags oplevelser, kan du med fordel låne online. Lån penge nu er også gerne dyrere end et banklån, men til gengæld kan du i mange tilfælde ansøge om et lån den ene dag, og den næste dag kan du se, at pengene er på din konto. Nogle låneudbydere kan endda tilbyde at sætte pengene ind, så du har dem allerede samme dag. I banken kan denne proces godt trække i langdrag, så mangler du hurtige penge, er et online lån en god løsning.

Sådan bruger du JUST MONEY

JUST MONEY er en søgemaskine, som samler de bedste online lån på ét sted, så du på en overskuelig måde kan finde det lån, der passer bedst til dine ønsker og behov. Vi skal bare vide, hvor meget du ønsker at låne samt din alder, og så viser vi dig en række låneudbydere, som kan have interesse for dig. Du kan vælge at sortere søgeresultaterne efter popularitet eller efter laveste rente, så du nemt kan finde det lån, som passer bedst til dine kriterier.

JUST MONEY er en objektiv service, som ikke er underordnet nogle af vores låneudbydere. Det betyder, at vores mål er at informere frem for at sælge, så du kan altid regne med, at vores vejledning er helt og aldeles upartisk. Herudover er vi gratis for dig at bruge, uanset om du søger gode råd, eller om du bare har brug for en oversigt over lånemulighederne.Bank Norwegian